Eksklusivt intervju med tidligere Viking-trener Ian Burchnall

Intervju - FotballFans

Vi har snakket med tidligere Viking-trener, Ian Burchnall, om Viking, tilbud i Norge og Samuel Adegbenro.

Etter at Ian Burchnall var ferdig i Viking har det gått i ett kjør for briten som er født i 170A1284Leicester. Ian forteller at trykket har vært til å ta og føle på. «Mediepresset har vært stort, men det er forståelig. Nå har det roet seg, så nå har jeg fått tid til å reflektere på sesongen, og hva jeg vil gjøre fremover»

Som arbeidsledig er han nå på utkikk etter en ny utfordring, og har allerede fått interesse fra flere klubber. «Jeg kan godt se for meg å fortsette i Norge, men ser også på andre land. Jeg har fått noen henvendelser, men akkurat nå er det viktig for meg å velge den riktige klubben»image

Samuel Adegbenro er én som Ian kjenner godt etter at han var i Viking frem til Rosenborg kjøpte han i sommer. Han ble helten mot Ajax da Rosenborg tok seg til Europa League gruppespillet med 3 scoringer over to kamper. Ian tror at han kan spille i en av de største ligaene én dag. «Det var selvfølgelig et stort tap å miste en spiller som Samuel. Han er et stort talent. Kan han ta steget til en av de virkelig store ligaene? Ja, det tror jeg. Før han gjør det må han bevise at han er god nok over en lengre periode for Rosenborg!»

Til slutt lurte FotballFans på hvem Ian mente var de tre beste spillerne i Eliteserien.

«Samuel Adegbenro, Krepin Diatta og Björn Bergmann Sigurðarson” forteller Burchnall kontant.

 

Vi ønsker Ian Burchnall lykke til videre. Du kan følge han på Twitter HER

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑