Oddsanalyse: Arsenal – Man Utd

Skrevet av Mattis Fiske

Helgens eneste storoppgjør går av stabelen lørdag kveld på Emirates Stadium. Serietoeren fra Manchester gjester de fjerdeplasserte Nord-Londonerne som trenger et godt resultat for å holde følge med Manchester-klubbene.

Arsenal hadde full kontroll i midtukekampen mot Huddersfield, og vant til slutt hele 5-0. Deres største seier for sesongen.

United så ut til å cruise inn til en komfortabel seier på Vicarage Road tirsdag med 3-0 og under kvarteret igjen å spille. Watford ga seg ikke, og produserte to raske reduseringer mot slutten, men gleden ble derimot kortvarig for hjemmelaget. Jesse Lingard drepte kampen like etter med et fantastiske raid som fastsatte resultatet til 4-2 for de røde.

Skader

Alexandre Lacazette kommerPremier League - Arsenal vs Huddersfield Town til å miste lørdagens kamp etter å ha pådratt seg en lyskeskade i oppgjøret mot Huddersfield. Han ble erstattet av landsmannen Olivier Giroud i pausen – som rakk å notere seg for to scoringer på den ene omgangen han fikk. Kanskje var det nok til å overbevise Arsène Wenger til en startplass, men Wenger kan være fristet til å bruke Danny Welbeck som har levert mål i tre kamper på rad mot sin tidligere arbeidsgiver. Santi Cazorla er fortsatt ute med sin langtidsskade, og gjennomgikk en ny operasjon onsdag. Spanjolen kommer dessverre til å fortsette å være ute av spill i lang tid fremover. Theo Walcott er fortsatt skadet.

José Mourinho må nok rullere på sin midtbane etter at Nemanja Matic pådro seg en skade mot Watford. Da spørs det om portugiseren rommer en startplass for både Marouane Fellaini og Ander Herrera for å få stabilisert midtbanen. Fellaini sliter litt med kneet, men er ventet å rekke kampen. Djevlene må fortsatt klare seg uten Phil Jones, mens Eric Bailly er høyst usikker.

Forventet lagoppstillinger:

Arsenal: Cech; Koscielny, Mustafi, Monreal; Bellerin, Xhaka, Ramsey, Kolasinac; Ozil, Sanchez, Giroud

Man United: De Gea; Valencia, Smalling, Lindelof, Young; Herrera, Fellaini, Pogba; Martial, Lukaku, Lingard

Før en storkamp med et Mourinho-ledet bortelag er alltid sjansen der for at Man Utd kommer til å «parkerer bussen», men det er likevel vanskelig å se for seg at denne kampen ender målløs. United har scoret 32 mål på 14 kamper, kun slått av Manchester City, og kun gått

DPwge_JXcAEdr5H
Lukaku er ikke i form om dagen. Her (mot Watford) scoret han ikke alene med Gomes.

målløse av banen i to av de kampene. Romelu Lukaku har dog kun notert seg for ett mål på de siste sju i serien, men med målscorere over hele banen, så er ikke United like avhengig av at han leverer mål til enhver tid.

Arsenal har i likhet med United vunnet alle sine sju hjemmekamper. Nå som Alexis Sanchez er tilbake begynner også de andre offensive spillerne å blomstre. 20 av 28 mål i serien har blitt skåret på hjemmebane, og jeg tror at den prosentandelen vil øke etter denne kampen.

To lag med mange offensive spillere i form, og et United som mest trolig stiller svekket i rommet hvor Sánchez og Özil trives aller best er gode nyheter for oss som ønsker mål. Jeg mener at forholdene ligger til rette for at vi kan forvente et par-tre mål i denne kampen. Velger her å gå for BTTS istedenfor linja på over 2.5 mål som ligger litt høyere. Frykten for at kampen dør litt ut hvis lagene er à jour (f.eks. 1-1) utover i kampen er så stor at jeg kjøper det gjerrigste alternativet.

Spillforslag:

Begge lag scorer: Ja @ 1.77 ComeOn!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑