Eksperttips fra Oddseliten – Watford v Tottenham

Skrevet av Oddseliten

Til kampen mellom Watford og Tottenham i dag har vår samarbeidspartner, Oddseliten, funnet frem 2 verdispill. Sjekk ut deres nettside med flere tips HER.

Watford – Tottenham (16.00)

Dette er en kamp vi ser for oss at det kan bli en del mål i. Watford har levert god offensiv fotball denne sesongen, og har til og med scoret flere mål enn dagens motstander Tottenham. Men har på andre siden sluppet inn over dobbelt så mange mål som Pochettino’s menn.

  • Richarlison har vært en åpenbaring for Watford, og er en stor grunn for at de scorer så mange mål. Han har scoret 5 mål på 14 kamper, og mot Man United headet han i tverrliggeren.

Ingen andre spillselskap gir over 4.25 i odds til sammenligning, så dette er et spill det er verdt å prøve medium innsats på.

  • Kane begynte i kjent stil – målløs i august-måned. Har levert varene i ettertid og scoret 21 mål på siste 19 kamper for klubblag og landslag. Står med scoring i tre kamper på rad. Nærmeste på odds er Betfair Sportsbook, som gir 1.73 i odds på Kane-scoring. Vi prøver medium innsats til 1.85 hos Pinnacle.

ff eliten avlang

Spilltips:

Richarlison til å score @ 5.25 hos Pinnacle

Harry Kane til å score @ 1.85 hos Pinnacle

 

Følg Oddseliten på Twitter her

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑