Oddsanalyse: Leipzig – Besiktas

Skrevet av Mattis Fiske

Skal de tyske energidrikkerne ha muligheten til å ta seg videre til utslagsrundene er de avhengige av poeng hjemme mot Besiktas – samtidig trenger de hjelp i gruppens andre oppgjør. Siste runde i den spennende gruppe G går av stabelen i kveld 6. desember. Hjemmelaget RB Leipzig ligger på tredjeplass med sine sju poeng, rett bak gruppetoer Porto som også står med sju poeng, men som ligger over Leipzig på intern målforskjell.

Besiktas har allerede kvalifisert seg som komfortable gruppevinnere. Tyrkerne går inn i denne kampen med fantastisk form. Ubeseiret i sine 11 siste kamper i alle turneringer, og ubeseiret i Champions League så langt. Vant senest 3-0 over Galatasaray i helgen, der bla. tidligere Sevilla- og Manchester City-spiller Álvaro Negredo noterte seg på scoringslisten.BESIKTAS-RBL-GOAL-CELEBRATION-GROUP

RB Leipzig har i løpet av de fem første rundene notert seg for ni mål scoret med like mange innslupne. Noe som gir et målsnitt på 3,6 mål per kamp. Tre kamper har gått over 2.5 mål, mens to har gått under (1-1, 2-0). Gjestenes kamper er gruppens mest målfattige, men snitter allikevel 2.6 mål per kamp. Tre kamper har gått under 2.5 mål (1-1, 1-1, 2-0). Samtlige av lagenes kamper har endt med minst to mål, og veldig ofte med mål i begge ender.

Hjemmelagets store stjerne, Timo Werner, har notert seg for 11 scoringer i alle turneringer så langt denne sesongen, og kommer helt sikkert til å være avgjørende om hans lag får det resultatet de ønsker i kveld. I det motsatte oppgjøret, som Besiktas vant 2-0, var det tidligere Liverpool-spiller Ryan Babel som scoret det første målet, og kanskje vil han påføre tyskerne ytterligere smerte.

Et Besiktas fullt av selvtillit og ingenting å spille for – mot et hjemmelag som helst må fram å vinne – skal være gode forutsetninger for et målrikt oppgjør.

Spillforslag:

Over 2.5 mål @1.63 Pinnacle

Følg Mattis Fiske på Twitter her!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑