Oddsanalyse: Burnley – Watford

Skrevet av Mattis Fiske

Overraskelseslagene Burnley og Watford møtes lørdag i det som før sesongen ville vært et usannsynlig toppoppgjør. 

 

De to lagene som for ikke mange år siden var å finne på nivået under – møtes nå for å fortsatt ha heng på de «seks store». Den største overraskelsen, Burnley, befinner seg på sjuendeplass, à poeng med Tottenham, og kun tre poeng bak Arsenal. Marco Silvas lag ligger på plassen bak, men har muligheten til å passere hjemmelaget med en tomålsseier. 

Dette blir kun det tredje møtet mellom disse to lagene i toppdivisjonen. De to foregåendeBlackburn Rovers v Burnley - npower Championship oppgjørene ble spilt forrige sesong, der lagene stakk av med hver sin trepoenger. Skal man finne siste Watford-seier på Turf Moor må man tilbake ni kamper og tretten år. En kamp der nåværende Burnley-trener Sean Dyche spilte for Watford.  

Burnley: Midtbanespiller Robbie Brady forventes en lang periode på sidelinjen etter å ha skadet venstrekneet i tapet mot Leicester. Forsvarer Ben Mee fikk seg også en trøkk i kampen mot Leicester, men Sean Dyche har uttalt at han mest sannsynlig skal være spilleklar til lørdagens kamp.

Watford: Issac Success er tilbake i trening, men det ser ut til at Burnley-kampen kommer litt for tidlig. Miguel Britos er fortsatt usikker, mens Will Hughes og Nathaniel Chalobah er ute. 

Det blir spennende å se hva Watfords beste spiller så langt i sesongen, Richarlison, kan utgjøre av trussel mot det solide Burnley-forsvaret. Brasilianeren har så langt i sesongen sju bortekamper notert seg for fire mål og tre assists.  

Denne kampen er vanskelig å spå. Watford har vært gode på fremmed gress, og Burnley har tross 25 poeng på 14 kamper, ikke vært overlegne hjemme. Faktisk så har majoriteten av Burnleys poeng blitt hentet borte fra Turf Moor. Oppgjøret kommer nok til å bli like jevnt og målløst som markedet spår. Markedet har satt Burnley som knappe favoritter i en kamp jeg mener bortelaget har minst like gode muligheter som hjemmelaget. Burnley er ekstremt gjerrige begge veier hjemme med 5:3 i målforskjell etter 7 kamper, noe som gjør at jeg ikke tørr å spille på ren borteseier. Derfor velger jeg en DNB-variant der man får innsatsen tilbake ved et uavgjort resultat.

Spillforslag:
Watford Draw No Bet @2.16 Pinnacle 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑