Oddstips: Burnley – Stoke

Skrevet av Christian K

Burnley har fått en fantastisk start på Premier League-sesongen med 28 poeng på 16 kamper, og en 7. plass på tabellen før kveldens kamp. De står med seier i 5 av de siste 7 kampene, og sist de tapte hjemme var mot Arsenal, 0-1, på straffe, på overtid.

Skulle de vinne i dag, vil de klatre forbi Liverpool og ligge på Champions League-plass, imponerende nok. Lokalavisen melder at både Ben Mee og Matthew Lowton kan rekke kampen, mens Robbie Brady og Tom Heaton definitivt må stå over.

Burnley kommer fra en 1-0 seier mot Watford på Lørdag hvor Arfield ble matchvinner med Michael+Duff+Mame+Diouf+Stoke+City+v+Burnley+OfnuQxbTKgWlen scoring like før pause. Stoke derimot kommer fra et 5-1 tap mot Tottenham på Wembley, og så direkte fryktelige ut. Etter den kampen har de nå sluppet inn 35 mål (!) på 16 kamper. Det er desidert mest av alle lagene i ligaen. Etter et slikt tap vil man kanskje tro at de vil slå tilbake med en sterk prestasjon her, men det er lettere sagt enn gjort med et forsvar som ikke henger sammen.

Stoke har tapt 6 av 9 bortekamper denne sesongen, og har kun én seier. Dette oppgjøret endte i fjor 1-0 til Burnley og man skal ikke se bort i fra at det er et veldig plausibelt resultat i dagens kamp også.

Spillforslag:

Burnley -0.25 (Asian Handicap) @ 1.94  hos Pinnacle

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑