Det beste Fantasy-laget for juleprogrammet

Skrevet av Mathias Brobakk Nordgård

Julen nærmer seg og det tette og intensive kampprogrammet i Premier League er allerede i gang. Men hvilke spillere vil gjøre det best på fantasy? Vi har tatt en kikk på hvilke spillere som kan være smarte å ha, og vi har satt opp en «Jule-XI».

Formasjon: 3-5-2 – Lagverdi: 101m

 

Jordan Pickford, Everton (4,8m)

Everton har fått en opptur resultatmessig under Sam Allardyce. Har holdt nullen i tre avpickford de siste fire kampene og og fått save points i tre av disse også. Mye kan sies om Sam Allardyce, men det er liten tvil om at han kan organisere et lag og jeg tror Everton kommer til å slippe inn lite mål fremover. Har noen tøffe kamper (Chelsea hjemme) og Manchester United (hjemme) i julen, men selv om Pickford skulle gå glipp av clean sheet i disse kampene er sjansen for save points god. Dessuten er jeg lite fan av å bruke for mye penger på lagets bakerste mann. De tre andre kampene Everton har i julen er Swansea hjemme, WBA borte og Bournemouth borte. Pickford har en eierandel på 6,4%.

Christian Kabasele, Watford (4,6m)

Watford har ekstremt fint program fremover. Huddersfield (h), Brighton (b), Leicester (h) og Swansea (h) er deres neste fire kamper. Juleprogrammet avsluttes med bortekamp mot Manchester City. Watford har hatt en solid høst og er et solid lag defensivt. Det vil overraske om ikke Kabasele plukker bra med poeng fremover. Kabasele startet sin første kamp i 3.serierunde og har startet hver kamp siden det. Fire clean sheets har han fått og han er også en spiller som er farlig på offensiv dødball med to scoringer så langt. Eies av bare 2,3%.

Ben Chilwell, Leicester (4,3m)

Dette er en joker til en billig penge. Det virker som han har spilt seg inn på dette Leicester-laget som er i kjempeform om dagen. Derfor tror jeg han fortsetter å få tillit også. Har startet de siste fire kampene og forrige kamp startet han også som venstrekant da Leicester knuste Southampton 4-1 på St.Marys. Leicester har dog ikke det enkleste kampprogrammet med Crystal Palace (h), Man Utd (h), Watford (b), Liverpool (b) og Huddersfield (h). Chilwell eies av bare 0,5% og er en ypperlig differensial også.

Jonjoe Kenny, Everton (4,4m)

Plukker en forsvarsspiller fra Everton også. Mye på grunn av de samme årsakene som at Pickford velges. Til 4,4 millioner kan man få bra betalt for å velge Kenny. Virker som det soleklare valget som høyreback i Everton om dagen og har startet de siste fire kampene i ligaen. Everton har holdt nullen tre ganger og Kenny har også plukket to bonuspoeng. Har også bokført seg en assist etter Big Sam sin ankomst. Eies av 2,2%.

Mohamed Salah, Liverpool (10,0m)

Man er nødt til å ha Mohamed Salah enn så DO7SlTVXkAImXAYlenge. Den største grunnen til det er at hele 57% eier Liverpool-spilleren og fortsetter han slik han har gjort til nå, vil man få svi veldig om man velger å ikke ha han. Liverpool møter Bournemouth (b), Arsenal (b), Swansea (h), Leicester (h) og Burnley (b). Og bare for å ha det nevnt, selv om alle sikkert er klar over det. Salah er den spilleren som har tatt klart mest poeng på fantasy denne sesongen med sine 127 poeng.

Eden Hazard, Chelsea (10,9m)

Han er dyr, Eden Hazard, men jeg føler han må med når man ser juleprogrammet til Chelsea og vet hvor god den lille belgieren er om dagen. Chelsea og Hazard møter Southampton (h), Everton (b), Brighton (h), Stoke (h) og Arsenal (b) i julen. Han eies ikke av så mange spillere som man skulle tro heller. 15,3% eier Hazard og han har absolutt det potensialet som gjør at man kan ta innersvingen på de som ikke har han.

Raheem Sterling, Manchester City (8,3m)

Man er nødt til å ha minst èn offensiv spiller fra Manchester City, uansett hvor utsatt de måtte være for rotasjon. Egentlig ville jeg hatt David Silva til 0,1 mindre i pris, men jeg har en følelse på at Sterlings kropp tåler litt mer belastning gjennom et intensivt juleprogram. Eies av 20% og står med ni scoringer og seks assists til nå. Har også sanket ni bonuspoeng denne sesongen. City har Tottenham (h), Bournemouth (h), Newcastle (b), Crystal Palace (b) og Watford (h).

Richarlison, Watford (6,6m)

Er skadet for øyeblikket, men i følge det lille som har blitt rapportert om skaden, er at det ikke skal være noe alvorlig eller langvarig. Ellers er Watfords gunstige kampprogram allerede blitt nevnt og da ønsker jeg å ha lagets kreative kraft på laget. Står med fem scoringer og seks assists denne sesongen og han løsner skudd som bare det. Hele 55 ganger har Richarlison skutt denne sesongen. Eies av 19,5%.

Demarai Gray, Leicester (5,3m)

En spennende spiller om dagen, også på fantasy. Ble hvilt sist, men har scoret i begge sine to siste starter og han har sett bra ut. Har blitt brukt som hengende spiss bak Vardy i noen kamper også, og han er delaktig i det offensive hos Leicester. Er selvsagt en joker, men til 5,3m er det fristende å velge han. Fortsetter han som han har gjort i det siste, vil den prisen stige og du vil tjene penger. Eies av kun 1,5%. Møter Crystal Palace (h), Man Utd (h), Watford (b), Liverpool (b) og Huddersfield (h).

Harry Kane, Tottenham (12,9m)

Går litt i samme kategori som Salah (eierandel på 40,7%). Det er skummelt å ikke ha hanharry-kane-b om han slår til. Kane har vært frustrerende å ha denne sesongen og antall fantasy-poeng har variert. Likevel ser jeg ingen grunn til å gi han opp. Han ser så pigg ut og han kommer seg til så utrolig mange sjanser. Ser ikke bort fra at det kommer en skikkelig ketchup-effekt snart. Tottenham møter Manchester City (b), Burnley (b), Southampton (h), Swansea (b) og West Ham (h).

Alvaro Morata, Chelsea (10,7m)

Klarer egentlig ikke å se noen klarere spissalternativer på FPL enn Kane og Morata og da blir de spissduoen. Morata var uten med en ryggskade i midtuka, men skal være klar igjen denne helgen. Chelseas grønne kampprogram taler for Moratas fordel og jeg tror han vil gi deg valuta for pengene. Har hatt en god høstsesong og med Morata kan du i tillegg til scoringer få den del assist-poeng, da han er meget god i det oppbyggende spillet og linker godt opp med Hazard & co. Står med ni scoringer og fire assist totalt denne sesongen.

Benk:
Julian Speroni, Crystal Palace (4,1m)
Lewis Dunk, Brighton (4,4m)
Artur Masuaku, West Ham (4,4m)
Dominic Calvert Lewin, Everton (5,3m)
Følg Mathias på Twitter HER

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑