Oddsanalyse: Arsenal – Newcastle

Skrevet av Mattis Fiske

Arsenal jakter sin første seier på fire forsøk når de tar imot Rafael Benitez’ formsvake mannskap lørdag ettermiddag hjemme på Emirates Stadium.

The Gunners har ikke vunnet i ligaen siden deres overbevisende 5-0 seier over Premier-League-West-Ham-United-vs-ArsenalHuddersfield i november. Nord-Londonerne har allerede plassert seg hele 19 poeng bak ledende Manchester City. Etter det målløse oppgjøret mot West Ham på London Stadium uttalte Arsène Wenger: «City er altfor langt foran for at det er aktuelt å snakke om noe tittel for øyeblikket». Av nyere skader så må Arsenal klare seg uten midtbanespiller Aaron Ramsey.

Samtidig som Arsenal sliter nede på en sjuendeplass, så er Newcastle i minst like store problemer. Benitez’ menn er inne i en forferdelig form, og står uten seier på de åtte siste – sju av dem har endt med tap. Bortelagets elendige form har ført «The Magpies» ned til en 16. plass, og har nå kun poenget ned til nedrykksplass. Newcastle må klare seg uten Jonjo Shelvey etter at han dro på seg sitt andre gule på overtid i forrige rundes 1-0 tap hjemme mot Everton.

Sannsynlige lagoppstillinger:

Arsenal: Cech, Bellerin, Koscielny, Monreal, Kolasinac, Elneny, Xhaka, Iwobi, Ozil, Sanchez, Lacazette

Newcastle: Darlow, Yedlin, Lascelles, Lejeune, Manquillo, Perez, Merino, Ritchie, Diame, Atsu, Gayle

Arsenal har vunnet de ni siste oppgjørene disse lagene imellom, og jeg tror at den rekken kommer til å fortsette etter denne kampen. De røde og hvite har tross sin beskjedne tabellplassering tatt 21 av 24 mulige poeng på hjemmebane denne sesongen.

Arsenal er bunnsolide på eget gress, og det er der vi oftest får se de offensive spillerne virkelig utfolde seg for fullt. Jeg tror at Newcastle, og spesielt Yedlin og Manquillo, skal på kjørt seg i dette oppgjøret. Når man vet at Arsenal ofte kan få full utløsning hjemme mot svakere motstand, og når man tar Newcastle form i betraktning, så tror jeg at dette kan bli stygt. Det frister å ta en enda dypere linje, men jeg holder meg til at Arsenal skal vinne med minst to mål.

Spillforslag:

Arsenal -1.5 (Asian Handicap) @1.76 Marathonbet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑