Kombinert lagoppstilling: El Clásico

Skrevet av Anders Muren

Kombinert El Clásico XI

Denne helgen har vi et av årets oppgjør foran oss. Real Madrid mot Barcelona på Estadio Santiago Bernabeu. I denne sammenheng har vi valgt ut vår ellever fra begge lag så langt i sesongen 2017/18.

Formasjon: 4-3-3

lineup(1)
Real Madrid: 5 spillere – Barcelona: 6 spillere

Keeper: Marc-Andre Ter Stegen

Målvakten til Barcelona har hatt sin beste sesong i de rød/blå fra Barcelona. Den tyske sisteskansen har vært en viktig brikke for at Barcelona fortsatt er ubeseiret i La Liga.

Høyreback: Sergio Ramos382BC48900000578-3787611-image-a-26_1473785028318

Ettersom jeg ikke har blitt nevneverdig imponert av noen av backene (bortsett fra venstrebacken) så har jeg gått for en gammel posisjon på Sergio Ramos. Sergio Ramos leverer nok en god halvsesong for hovedstadsklubben, men sliter enda med disiplinvansker som også kan bli en utfordring i årets utgave av El Clásico.

Midtstopper: Samuel Umtiti

Etter en vanskelig debutsesong har Umtiti tatt store steg denne sesongen. Han har imponert i Champions League og i hjemlig liga. En av mine favoritter på forsvarsplassen fra La Liga.

Midstopper: Gerard Pique

Den omdiskuterte midtstopper med tidligere bakgrunn fra Manchester United var selvskreven i dette laget. Ekstremt god i flesteparten av kampene jeg har vært vitne til og leverer på høyt nivå sesong etter sesong. Stjeler plassen rett foran nesen til en personlig favoritt i Raphael Varane.

Venstreback: Jordi Alba

Vanskelig å måtte velge enten Alba eller Marcelo, men på grunn av ekstremt godt samarbeid med Lionel Messi og bedre defensive kvaliteter har jeg gått for den spanske venstrebacken. Jordi Alba har hatt en god sesongstart for Barcelona og har en god statistikk bak seg fra høstsesongen.

Midtbane: Isco

En av sesongens beste midtbanespillere i mine øyne. Har levert ekstremt godt i hjemlig liga når Cristiano Ronaldo har slitt med scoringsformen (utrolig nok). Etter flere gode kamper mener jeg Isco var selvskreven på dette laget.

Midtbane: Sergio Busquets

Spillertyper som Sergio Busquets er jeg svak for. Spillere som han legges ikke så mye merke til på grunn av hans posisjon og rolle i laget, men han er definitivt én av de viktigste spillerne på laget. Busquets er fantastisk.

Midtbane: Luka Modric

Ivan Rakitic og Casemiro var de nærmeste utfordrerne på den siste midtbaneposisjonen. Luka Modric vinner kampen på grunn av hans evne til å påvirke kamper enten man trenger seier eller man trenger å sikre inn en 1 – 0 seier. Kroaten har vært en av Real Madrid sine helter.

Høyreving: Lionel Messinintchdbpict000299256998

Trenger man egentlig å begrunne dette valget? Lionel Messi har nok en gang vært fantastisk for Barcelona. Statistikken hans så langt i år tilsier at han kommer til å gå mot et rekordår, noe som ikke er helt umulig med tanke på styrken Barcelona har vist denne høsten.

Spiss: Luis Suarez

Suarez vs Benzema. Suarez går seirende ut på grunn av: Flere mål scoret, flere assist og en liten guilty pleasure favoritt fra min side. En enormt god spiss med et veldig bra toppnivå. Europas beste angrepsspiller på sitt beste.

Venstreving: Cristiano Ronaldo

Han har hatt en av sine dårligste sesongstarter på lenge, men er ifølge meg (Anders Muren) fortsatt verdens beste fotballspiller. Cristiano Ronaldo kan man aldri avskrive og det tror jeg han kommer til å bevise i dette oppgjøret nå til helgen.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑