Ukens tips fra Oddseliten

Ekspertene i Oddseliten har spisset blyantene, og funnet 5 gode verdispill i Premier League denne helgen. Du kan følge de på Twitter HER. Her er vurderingene fra tre av kampene:

Everton – Chelseanintchdbpict000340263303-e1500992855330

Tom Davies har startet 8 kamper denne sesongen for hjemmelaget Everton. Tilsammen har han fått 815 spilleminutter hittil som tilsvarer ca 9 spilte kamper og på disse minuttene har han fått 6 gule kort. Dette tilsvarer kort hvert 1.509 kamp.

De fem siste innbyrdes oppgjørene har endt med 25 kort disse to lagene i mellom. Dette tilsvarer 5 kort per kamp i snitt.Dommeren i oppgjøret er Robert Madley som snitter 4.2 kort per kamp denne sesongen.Forrige sesong snittet han også 4.2 kort per kamp.

Everton har en stigende formkurve og står med 4-0-1 og 14-8 i målforskjell de siste 5 hjemmekampene. Chelsea står med 3-1-1 og 9-3 i målforskjell de siste 5 bortekampene. Tror på et jevnt oppgjør hvor Everton kommer til å være fornøyd med et uavgjort resultat. Syntes dette spillet ligger en del hakk for høyt, ingen andre bookmakere tilbyr høyere enn 2.87 på samme spill.

 

Spillforslag:

Tom Davies får et kort @ 4.00 hos LeoVegas

 

Stoke – West Bromwich

Kevin Wimmer står med 4 kort på 917 minutter denne sesongen. Dette tilsvarer kort hver 2.542 kamp i snitt, Wimmer har fått kortet i de tre siste kampene.Sam Field står med 3 kort på 443 minutter denne sesongen. Dette tilsvarer kort hver 1.64 kamp, totalt i karrieren står han med 15 kort på 30 starter.De fem siste innbyrdes oppgjørene har endt med 25 kort disse to lagene i mellom.

 

Dette tilsvarer 5 kort per kamp i snitt.Dommeren i oppgjøret er Neil Swarbrick som snitter 2.583 kort per kamp denne sesongen. Forrige sesong snittet han 3.79 kort per kamp.Stoke står med 1-1-3 og 5-11 i målforskjell de siste 5 hjemmekampene.

West Bromwich står med 0-2-3 og 1-4 i målforskjell de siste 5 bortekampene.Bunnoppgjør mellom 17 og 19 plass, og ett viktig oppgjør for disse to lagene. Dette er to lag som trenger poeng, og det kan fort bli ett tett oppgjør.

 

 

Syntes Wimmer kort ligger for høyt her, ingen andre bookmaker har lagt seg over 4 i odds på samme spill. Minuset ved spillet er at dommeren er lite kortvillig. Sam Field kort ligger flere hakk høyere enn den burde, minuset er som med Wimmer at dommeren liker å holde kortene tett til brystet.

Spillforslag:

 

Kevin Wimmer får et kort @ 4.75 hos LeoVegas

Sam Field får et kort @ 3.75 hos Betfair

 

West Ham – Newcastle

Winston Reid står med 5 kort denne sesongen på 1157 spilte minutter. Dette tilsvarer kort hver 2.57 kamp i snitt. Forrige sesong fikk Reid 10 kort på 2590 minutter noe som tilsvarer kort hver 2.87 kamp.Pablo Zabaleta står med 6 kort på 1502 spilte minutter denne sesongen. Dette tilsvarer kort hver 2.14 kamp.

 

De 5 siste innbyrdes oppgjør har endt med 17 kort disse to lagene i mellom, dette tilsvarer 3.4 kort per kamp.Dommeren i oppgjøret er Lee Mason som snitter 2.91 kort per kamp denne sesongen, forrige sesong snittet han 3.96 kort per kamp.West Ham står med 1-2-2 og 3-8 i målforskjell de siste 5 hjemmekampene.

 

Newcastle står med 0-1-4 og 4-11 i målforskjell de siste 5 bortekampene. Nok ett bunnoppgjør med 15 mot 18 plass, viktig for begge lagene å unngå tap her.Bookmakerene tilbyr mellom 2-3.75 på Reid kort. Bet365 tilbyr 5.5 noe som jeg anser som meget fint. West Ham Utd v Fulham - Preseason Friendly

 

Det som trekker ned spillet her er lite kort i innbyrdes oppgjør, samt at dommeren ikke er veldig kortvillig. De fleste bookmakerne har lagt seg mellom 2.75-3.5 på Zabaleta kort. Bet365 tilbyr 4.33 i odds på dette spillet. Det syntes jeg er spennende, men på grunn av dommer og historikk holder jeg innsats nede.

Spillforslag:

 

Winston Reid får et kort @ 5.5 hos Bet365

Pablo Zabaleta får et kort  @ 4.33 hos Bet365

 

 

Lykke til med spillene fra Oddseliten!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑