Oddstips: Real Madrid – Barcelona

Skrevet av Mattis Fiske

En av årets desidert største kamper i verden sparkes i gang 13:00 på lille julaften i Madrid. Vår oddstipser, Mattis Fiske, har tatt en titt på kampen mellom de bitre rivalene, og kommet frem til et saftig oddstips.

Real Madrid har hele 11 poeng opp til ligaleder Barcelona foran lørdagens El Clásico. De hvite har dog en kamp til gode, men er likevel avhengige av at alle poengene blir igjen på Santiago Bernabeu for å få heng på katalanerne. Foran lørdagens kamp må Los Blancos også finne seg i å være bak både byrival Atletico og Valencia på tabellen. 2966c384c7b24edd9bc7340b7a3d0a18

Laget fra hovedstaden kan derimot trøste seg med å kunne plassere enda et trofé i de allerede overfylte troféskapene på Santiago Bernabeu – etter at Cristiano Ronaldo avgjorde klubb-VM-finalen mot Gremio med sin 1-0-scoring. Portugiseren ser ut til å ha funnet scoringsformen med scoring i fire kamper på rad. Kanskje kan han nok en gang være mannen som bikker kampen i sitt lags favør?

Barcelona er ubeseiret i 24 kamper på rad i alle turneringer etter at Real Madrid vant begge oppgjørene i Supercupen i midten av august. I La Liga har katalanerne kun avgitt seks poeng i de 16 kampene de har spilt (13 seiere og tre uavgjort). Ernesto Valverdes lag reiser til hovedstaden med god selvtillit etter å ha holdt buret rent i tre kamper på rad i seirene mot Sporting Lisboa, Villareal og Deportivo. Det skal derimot sies at Barcelona ikke har vært veldig overbevisende i storkampene på ukjent gress den siste perioden. Det ble poengdeling mot både Atletico Madrid, Valencia, Olympiakos og Juventus.

Zinedine Zidane kan skilte med en helt skadefri tropp. Trenerkollega Valverde er ikke Samuel+Umtiti+FC+Barcelona+v+VfL+Borussia+yfQ52-ahgyallike heldig. Da troppen returnerte til trening onsdag, så trente både Jordi Alba og Arda Turan separert fra resten. I tillegg så er både Samuel Umititi og Paco Alcacer ute med muskelskader. Kampen kommer også for tidlig for Gerard Deulofeu. Real Madrid spiller hjemme foran egne fans, og er priset til litt over 2-tallet av bookmakerne, og dermed satt som greie favoritter her, men det skal sies at «Los Galáticos» har tapt tre av de fire siste hjemmemøtene mot Barcelona i alle turneringer.

Jeg tror at en poengdeling er det mest spennende spillet her. Real Madrid har ikke vært på sitt beste denne sesongen, samtidig har Barcelona slitt med å avgjøre jevne bortekamper til sin fordel. Tre poengdelinger på de fem siste bortekampene for Barcelona gjør at et uavgjortresultat til fire ganger pengene er for fristende til å la være.

Spillforslag:

Uavgjort @ 4 BetVictor

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑