3 spillere du MÅ kjøpe og selge før Boxing Day-runden

Skrevet av Mathias Nordgård

2.juledag er den store fotballdagen i England og en ny runde med ligafotball går i gang i morgen på boxing day. Men hva med ditt fantasy-lag? Er du fornøyd med laget eller har du flere spillere du vil ha vekk, og kanskje opptil flere du ønsker å kjøpe også? Kanskje kan vi gi noen tips her. Vi har funnet tre spillere som bør velges bort og tre spillere du bør kjøpe.

 

3 spillere som du bør selge

Vi har naturligvis sett på spillere som er eid av mange her og lagt en grense på spillere som er eid av over 10%.

  1. Ahmed Hegazy, WBA 4,5m

WBA-stopperen er eid av så mange som 18,2%. Spiller fast og er ganske målfarlig, selv om han ikke har scoret siden 1.serierunde. West Bromwich er imidlertid ikke så solid defensivt som mange skal ha det til og jeg tror antall baklengs fort kommer til å gå opp når man nå har gått fra Tony Pulis til Alan Pardew. Har sluppet inn fem mål på de to siste og var heldige som holdt nullen på Anfield runden før det igjen. Møter et Everton i bra form og Arsenal i de to neste og jeg mener man lett finner forsvarsspillere til samme pris eller lavere som er mer interessant, og ikke minst som er mye bedre differensial-spillere.

 

  1. Sead Kolasinac, Arsenal 6,1m

Har miste plassen på Arsenals venstreback/venstre vingback. Om det vil vedvare eller ikke er det kun Wenger som vet, men en slik usikkerhet til hele 6,1m kan du ikke ha på laget ditt. Eies av 12,1% enda og har du ikke fått han ut enda er det på tide nå. Har ikke spilt et eneste minutt de siste tre rundene.

 

  1. Dele Alli, Tottenham 9,0m 

Alli har ikke vært den samme spilleren denne sesongen, som det han var forrige sesong og forsåvidt sesongen før det også. Står likevel med tre mål og seks assist, men til denne prisen er det så utrolig mange andre som er mer interessant. City-guttene Silva, Sterling og Sanè, eller Coutinho, eller Allis lagkamerat Christian Eriksen. Jeg kunne nevnt enda flere. Tottenham har bare grønne kamper fremover, men de har ikke kamp i GW 21, så dette bør være nok en grunn til å ta ut Alli.

Burnley v Tottenham Hotspur - Premier League

 

3 spillere du MÅ kjøpe

Før jeg lister opp tre interessante spillere vil jeg først og fremst nevne noen spillere du «må» ha uansett. Du bør han minst èn, helst to, offensive spillere fra Manchester City. Du bør ha Mohamed Salah og du bør også ha Harry Kane. Av de mindre åpenbare mener jeg disse kan være interessant

  1. Paul Pogba, Man Utd 7,9mPaul+Pogba+Manchester+United+v+FC+Basel+UEFA+X2LcAvm9t4Fl

Kommer først og fremst med på grunn av kampprogram og at jeg tror sannsynligheten for at han blir rotert er svært liten, i motsetning til veldig mange andre i det tette juleprogrammet. Jose Mourinho virker å være livredd for å hvile enkelte av sine spillere og Pogba, som er lagets beste utespiller, er naturligvis en av disse. Eies av 12,3% og møter Burnley (h), Southampton (h), Everton (b), Stoke (h) og Burnley (b) i sine neste fem. Ofte svinger det ikke av Manchester United offensivt, men jeg tror de kommer til å score en del fremover med tanke på motstanderne de møter. Pogba står med 3 scoringer og 7 assist på bare ni startende kamper denne sesongen.

 

  1. Andreas Christensen, Chelsea 5,7m

Har startet de siste ni kampene for Antonio Contes Chelsea. Den billigste forsvarsspilleren til Chelsea. Et Chelsea-lag som normalt er solid defensivt og som har et meget fint kampprogram. Brighton (h), Stoke (h), Arsenal (b), Leicester (h) og Brighton (b) er deres fem neste kamper. Deretter følger Bournemouth (h), Watford (b) og WBA (h). Christensen vil med andre ord være en smart signering på både kort og lang sikt. Men vær rask, dansken er økende i pris om dagen. Eies av 6.0%.

 

  1. Demarai Gray, Leicester 5,3m

Gray ser ordentlig bra ut om dagen og varierer litt mellom å spille på kanten og i en slags hengende spissrolle bak Jamie Vardy. Leicester er morsomme å se på og forsøker som regel alltid å spille offensiv fotball. Gray koster svært lite og du får kjøpt han til 5,3m. Perfekt om du trenger en femte og billige spiller på midten. Eies av bare 1,4% og er derfor en fin differensial også. Det som taler mot er Leicesters kampprogram. Watford (b), Liverpool (b), Huddersfield (h), Chelsea (b) og Watford (h) er de fem neste for revene. Leicester er imidlertid et lag som fort scorer i vanskelige kamper, da laget er svært giftige på overganger. Der kan også Gray være en svært sentral mann. 3 scoringer og en assist totalt denne sesongen, men har ikke vært fast inne i 11’eren hele sesongen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑