Premier League: Sesongens lag etter 20 runder

Skrevet av Anders Muren

 

Vi er over halvveis inn i sesongen med 20 kamper spilt, og Manchester City er overlegne. Overraskelseslaget Burnley henger med i topp 6, mens Roy Hodgson har fått fart på Crystal Palace. Her er Anders sitt lag halvveis spilt.

Lik vår Facebook-side

 

lineup(2)
Sesongens lag hittil. Formasjon: 4-4-2

Målvakt: David De Gea (Manchester United)

En av keeperne med flest redninger i årets sesong, hvorav flere av de har vært ekstremt viktige og avgjørende for at Manchester United ligger på andreplass.

Høyreback: Antonio Valencia (Manchester United)

Den engang solide høyrevingen har nå blitt til en solid høyreback. Med sin ekstreme fysikk og rutine har han ledet et sterkt Manchester United lag som skriker etter ledertyper og innsatsspillere som den sterke 32-åringen fra Ecuador.

Midtstopper: James Tarkowski (Burnley)

Engelskmannen med et etternavn som minner om Polen har i mine øyne vært Premier League sin beste forsvarspiller i 2017/18. 25-åringen har virkelig nådd nye høyder etter Michael Keane sin overgang til Everton. Tarkowski er en av de viktigste grunnene for at Burnley er et av de lagene som har sluppet inn minst mål.

Midtstopper: Nicolás Otamendi (Manchester City)

Mange prater om at Manchester City mangler et solid midtstopperpar, noe jeg støtter, men en av spillerne som ikke får nok hyllest i mine øyne er Otamendi. Den solide midtstopperen fra Argentina har vært strålende i hver kamp jeg har sett Manchester City og har samtidig scoret fire mål og kun sluppet inn tolv mål i de 18 kampene han har vært involvert.

Venstreback: Ben Davies (Tottenham)

Den unge waliseren har vært en solid spiller for Spurs i 2017/18. Med solide to mål og tre assist på 15 kamper har han vist gode takter i de kampene jeg har sett. Også Fabien Delph og Ashley Young konkurrerte om denne plassen, men Davies har vært mest solid over lengre perioder i 2017/18.

Høyre midtbane: Raheem Sterling (Manchester City)

Hva mer kan man si om denne gutten? Hadde en tung start på karrieren for de lyseblå fra Manchester, men har denne sesongen vunnet City hele 15 poeng med avgjørende scoringer mot blant annet Newcastle og Huddersfield. Hele 13 mål har han også scoret halvveis i sesongen. Imponerende.

Sentral midtbane: Kevin De Bruyne (Manchester City)

Hva får man om man kombinerer det beste laget man har sett på lenge i Premier League og en av de beste midtbanespillerne gjennom tidene i Premier League? Da ender man opp med Manchester City versjon 2017/18. De Bruyne har blomstret denne sesongen og vist seg frem på helt ville måter. Med sine utsøkte pasningsfot og kreative lissepasninger har han dominert i årets sesong.

Sentral midtbane: Johann Berg Gudmundsson (Burnley)

Det islandske arbeidsjernet til Burnley har levert fem assist og null mål så langt denne sesongen. Det er ikke på grunn av den offensive delen av hans spillestil jeg velger han på mitt lag, men på grunn av hans viktige innflytelse på det som har vært kjennetegnet på Burnley denne sesongen. Arbeidsmoral, taklinger, avgjørende pasninger og ikke minst hans nøyaktighet når det gjelder.

Venstre midtbane: David Silva (Manchester City)

Har levert flere avgjørende øyeblikk for Manchester City, blant annet en ekstremt god prestasjon mot Manchester United når City vant 1-2 på Old Trafford. Spanjolen som blir sett på som en legende fra de lyseblå gir enhver fotballtilskuer vann i munn når han holder på ballen. Serverer assist og utsøkte pasninger på bestilling.

Spiss: Mohamed Salah (Liverpool)

15 mål, fem assist. Debutsesong for Liverpool og allerede sett på som den nye Luis Suarez. En deilig spillertype som oser av klasse og ferdigheter. Tilbyr Liverpool en ny dimensjon i angrepsspillet (selv om de allerede har gode spillere som Mané, Coutinho og Firmino).

Spiss: Harry Kane (Tottenham)

Man kan ikke avskrive ”the one season wonder”. Harry Kane har nå kommet seg for fullt etter en normal måltørke i august og har scoret hele 18 mål på 19 kamper! Mannen som skal lede England til et etterlengtet VM trofé er selvskreven på mitt lag.

En kommentar om “Premier League: Sesongens lag etter 20 runder

Legg til din

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑