Oddstips: West Brom – Arsenal

Skrevet av Mattis Fiske

 

Tabelljumbo West Brom tar imot Arsenal hjemme på The Hawthorns nyttårsaften i det vi tror kommer til å bli et jevnt oppgjør. «The Baggies» har vunnet de 2 siste hjemmeoppgjørene mot Arsenal i serien. De vant senest 3-1 etter at bl.a. Craig Dawson puttet to mål tilbake i mars. En liten kuriositet er at Arsenal har skåret i alle sine 23 Premier League-kamper mot West Brom.

Alan Pardew overtok «The Baggies» for seks runder siden etter at Tony Pulis måtte takke for seg. Etter 6 kamper er fasiten 3 uavgjort og 3 tap. Selv om Pardew kun har hatt kort tid i jobben begynner det å haste for laget som ligger sist på tabellen.

West Brom har nå utvidet sin seiersløse rekke til 18 ligakamper (9 uavgjort og 9 tap). Dette er den lengste rekken uten seier av et Premier League-lag siden Aston Villa gikk 19 kamper uten seier frem til januar 2016.

Skader

Arsenal må klare seg uten Olivier Giroud, Nacho Monreal og Aaron Ramsey. Giroud og Monreal er forventet å være ute til midten av januar med en hamstring- og en ankelskade.Hjemmelagets Nacer Chadli må belage seg for opp mot 2 måneder på sidelinjen etter å ha skadet seg i borteoppgjøret mot Stoke. Salomon Rondon er usikker til kampen grunnet en hamstringskade. James Morrison er fortsatt ute.

Uavgjortspesialister

Selv om West Brom ligger helt sist, og kun har notert seg for 2 seiere halvveis ut i sesongen, så er de ikke så lette å slå som tabellplasseringen tilsier. 9 av 20 kamper har endt med uavgjort (ingen lag på nedre halvdel har tapt færre enn West Brom). Trenden er enda tydeligere på eget gress: 1-6-3. De 3 tapene har vært to ett-måls-tap mot Manchester-klubbene, samt 0-4 mot Chelsea i midten av november. Jeg tror dette er en kamp der hjemmelaget kan stelle i stand problemer for Arsenal. De har nylig tatt poeng fra både Tottenham og Liverpool, og Arsenal er ofte et lag som kan bli kjempet ut av stilen i denne type oppgjør.

Spillforslag:

West Brom +0.5 @betvictor 2.36

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑