Chelsea v Arsenal: Kombinert XI

Skrevet av Anders Muren

På onsdag spilles den første semifinalen mellom Chelsea og Arsenal, og vi har tatt en titt på de to lagene og satt sammen en kombinert lagoppstilling. Lagene er valgt ut basert på form, statistikk og prestasjoner i 17/18 sesongen.

Les vår artikkel om årets lag i Premier League her

cfc afc xi
Formasjon: 4-3-3 – 8 spillere fra Chelsea. 3 fra Arsenal.

Målvakt: Thibaut Courtois

Selvskreven målvakt i de aller fleste kombinerte lag hvor Chelsea er inkludert. 25-åringen fra Belgia har vært ekstremt god i en årrekke for de mørkeblå fra London, og har vært på topp også denne sesongen. Har holdt nullen elleve ganger av 22 mulige.

Høyreback: Héctor Bellerín

En høyreback jeg virkelig har sansen for. Det spanske hurtigtoget har vært et av Arsenal sine små lysglimt denne sesongen. Ni av 22 kamper Bellerin har vært involvert har de holdt nullen, og har i tillegg bidratt med en assist og ett mål.

Midtstopper: César Azpilicueta4187a62e2e4349caadaa58983a5fdbd0

Har gått fra å være en dominant høyre/venstre back til å være en av ligaens beste midtstoppere. Azpilicueta har funnet sin posisjon i en bakre treer, og har vært en mann Conte kunne stolt på i lengre perioder. Selvskreven.

 

 

Midtstopper: Gary Cahill

En undervurdert midtstopper i mine øyne. En spillertype som bidrar med fart, kraft og er en ledertype et hvert lag i Premier League kunne dratt nytte av. Har vært inkludert i 16 kamper, hvorav syv av disse har Chelsea holdt nullen.

Venstreback: Marcos Alonso

Seks mål og en assist sier det meste om Alonso. En målfarlig og offensivt god back. Har fungert som vingback i Antonio Conte sitt 3-4-3 system og har levert ekstremt godt. Den tidligere Sunderland spilleren har vist seg som en av Premier Leagues beste backer de siste sesongene.

Sentral Midtbane: N’Golo Kanté

Arbeidsjernet fra Frankrike kunne ikke blitt utelatt fra denne troppen. Har kun ett mål og ingen assist denne sesongen, men Kanté bidrar med så mye mer enn mål og assist. En av de viktigste spillerne for Chelsea i år og i fjor.

Sentral Midtbane: Mesut Özil

Den kreative kraften i Arsenal er mye takket være Özil og hans fantastiske offensive egenskaper. Bidrar kanskje ikke like godt defensivt, men Arsenal er avhengig av Özil i den offensive delen. En fantastisk spiller med fire mål og fem assist denne sesongen.

Sentral Midtbane: Cesc Fàbregas

Den tidligere Arsenal-spilleren blir inkludert. En ekstremt god spiller både offensivt og defensivt for Chelsea denne sesongen. Har egenskaper Chelsea skriker etter og har bidratt med ett mål og fire assist denne sesongen.

Høyreving: Alexis Sánchez

Alexis har syv mål og tre assist på 19 kamper. Allikevel forventer man mer av beistet fra Chile. En av ligaens beste spillere når han er i form og en spiller jeg er ekstremt imponert over også denne sesongen, selv om masse kritikk har gått mot han.

Venstreving: Eden HazardDPgSf6OXcAErk2L

Vanskelig å vite hva man skal starte med å si om Hazard, men for en spiller! Har ”bare” bidratt med seks mål og to assist, men denne mannen er hjernen bak det mest som skjer i angrepet til Chelsea. Magikeren fra Belgia var selvskreven på dette laget og kan være en av spillerne som avgjør kampen på onsdag.

Spiss: Álvaro Morata

Fått masse negativ kritikk etter mange brente sjanser den siste tiden, men ti mål og fire assist på 19 kamper er ekstremt bra med tanke på at dette er hans første sesong i Premier League. Spanjolen har imponert meg mer enn de fleste spissene denne sesongen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑