Liverpool v Man City – Kombinert XI

Skrevet av Anders Muren

To av de beste offensive lagene i Premier League møtes til dyst og spenningen er til å ta og føle på. Greier Klopp å bryte Pep sin fantastiske ubeseirede rekke? Liverpool har nå gått 17 kamper uten tap, og Man City møter sin kanskje vanskeligste utfordring hittil i sesongen. Her er vårt kombinerte lag fra disse to topplagene fra Nord-England.

Les vår artikkel om Liverpool’s Januarvindu her

lfc city
Formasjon: 3-4-3. 9 spillere fra Man City – 2 spillere fra LFC

Keeper: Ederson (Manchester City)

Den fantastiske sisteskansen fra Brasil har levert varene i hans debutsesong. Imponerte i Manchesterderbyet, og kommer til å bli en av de viktige spillerne også i dette oppgjøret.

Midtstopper: Nicolás Otamendi (Manchester City)

I en verden hvor Pep Guardiola har store skadeproblemer på midtstopperplass har Otamendi virkelig tatt steget frem. Med hele fire mål på 21 kamper er han en av Manchester City sine helter det ikke blir lagt spesielt merke til.

Midtstopper: Virgil van Dijk (Liverpool)960

En kamp, ett mål. Kampene som blir tatt i betraktning her er kampene for Southampton. Nå har Virgil fått drømmeovergangen sin og Liverpool har skreket ut etter en bauta i forsvaret sitt.

 

Midtstopper: John Stones (Manchester City)

Fryktelig trist å se Stones slite med skadeproblemer. Har vært ekstremt god i de kampene han har spilt denne sesongen og vil bli ekstremt viktig når han kommer tilbake fra skade. Er dessverre utilgjengelig foran denne kampen.

Høyre midtbane: Raheem Sterling (Manchester City)hd-raheem-sterling-manchester-city-fa-cup_1cm003g1zqiwo14mj0vsr10jt4

Den tidligere Liverpoolspilleren har nettet hele 14 mål og servert fire assist i 2017/18. Har hatt sin beste sesong i år og kan være en av de avgjørende spillerne i denne kampen. Sterling har i tillegg scoret noen veldig viktige mål denne sesongen.

Sentral midtbane: Fernandinho (Manchester City)

Den defensive midtbanespilleren har vært en viktig brikke for Peps mannskap. Med to mål og tre assist har han også pyntet på statistikken sin, men bidrar med så mye mer enn bare mål og assists.

Sentral midtbane David Silva (Manchester City)nintchdbpict000342341242-e1501520864679

Spanjolen som har vært en av Premier Leagues beste spillere i en årrekke er selvskreven på dette laget. Har levert åtte assist og fem mål, hvorav ett av disse målene kom i derbyet mot Manchester United.

Venstre midtbane: Leroy Sané (Man City)

Mannen med det freshe håret og den ekstreme farten. Seks mål og ni assist er veldig bra på et halvt år. En spiller som kommer til å stjele overskrifter også i 2018, slik han gjorde flere ganger i 2017.

Høyreving: Mohamed Salah (Liverpool)

Salah har vært ligaens beste spiller i år. Med en statistikk på 17(!!) mål og fem assist er han selvskreven på et lag som inkluderer hovedsakelig lyseblå spillere.

Venstreving: Kevin de Bruyne (Manchester City)

Teit å sette han på vingen, men de Bruyne leverer uansett hvor han blir plassert. Det har han også vist for Pep Guardiola denne sesongen. Belgieren har servert hele ni assist og funnet målet selv seks ganger. En magiker på fotballbanen.

Spiss: Sergio Agüero (Manchester City)

På 17 kamper har Agüero scoret 13 mål og levert fire assist. Det skal nevnes at Agüero ikke har fullført mange 90-minuttere ettersom rulleringen på han og Gabriel Jesus er blitt til en vane for Pep. Agüero viser igjen at han er ligaens beste spiss og jeg mener han er selvskreven på et hvert kombinert lag i Premier League.

nintchdbpict000266771086

Spillerne har blitt valgt ut etter nøye gjennomgang av statistikk 
i forhold til minutter på banen og form i kamper de har spilt. 
Stats er tatt fra premierleague.com.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑