Oddstips: Tottenham – Everton

Skrevet av Daniel Bjørsvik

Hei alle, og hjertelig velkommen til mitt første tips hos FotballfansMitt navn er Daniel Bjørsvik, og jeg tenker nå å ta for meg litt analyse og tanker omkring en match jeg har sett meg ut for helgen, og videre mine tanker med dere. 

Omsider er vi endelig ferdig med disse cupene, hvor både FA-cup og Carabao-cup har rammet oss de siste par ukene. Denne helgen er verdens beste liga i gang igjen, i England, nærmere bestemt Premier League. Kampen jeg går til spilles på lørdag, og jeg går rett til London og kveldskampen som starter 18:30 i mellom Tottenham og Everton.  

Begge lagene har vært i aksjon i denne Premier League pausen, og hvor Tottenham toki seg greit videre fra Fa-cupen mot Wimbledon (3-0) røk Everton på et 2-1 tap i Merseyside derbyet mot Liverpool på Anfield. Ser vi på formen til de aktuelle lagene her så har Tottenham stablet opp en liten rekke med gode resultater nå. Det skal dog sies at de har møtt Burnley, Southampton, Swansea og West Ham i de fire siste kampene i serien – og det er lag de skal ta poeng mot om de skal kjempe oppe i toppen når vi nærmer oss Mai.

Likevel skal poengene tas og målene skal scores. Nettopp mål er en av styrkene til Mauricio Pochettino’s mannskap også i år. De scorer mål nesten hver gang de går utpå en fotballbane. De slo ikke bare Burnley borte, de satt tre baller i kisten på det normalt sterke hjemmelaget også. Videre reiste de hjem igjen til London og satt fem baller i kisten på Southampton i en kamp som til slutt endte 5-2. Alt i alt noe relativt stabilt og solid over det hele. 

promo287324424

Everton kommer til dette oppgjøret med to uavgjorte kamper og to tap på de fire siste i serien. Her skal det sies at de har møtt både Chelsea og Manchester United, noe som aldri er lett. Som dere har sett så har laget fra Liverpool møtt sin egen hverdag i litt større grad de seneste ukene, etter en flying start på managerkarrieren fra den nye manageren, Sam Allardyce. Likevel har Big Sam kommet inn og hevet laget, og de har også klatret på tabellen. De har også scoret greit med mål etter at Allardyce har kommet inn, hvor det kanskje var nærliggende å tro at de ville begynne å bygge bakfra.  

Hos Tottenham er nok Alderweireld og Rose fortsatt ute, men sett bort i fra det kan de stille med en skadefri tropp. Everton har fortsatt spillere som Baines, Coleman, Mori, Kean og Stekelenburg ute på sidelinjen. 

 Dette tror jeg blir en fartsfylt og åpen kamp hvor Tottenham naturligvis vil være favoritter, men hvor jeg ser flere scenarioer der Everton kan være med på leken her. Begge lag har spillere med mål i seg, og Everton har et forsvar som stort sett slepper inn mål i hver eneste kamp.De to kampene i 2017 mellom lagene endte 0-3 på Goodison Park og 3-2 på White Hart Lane. Dere skjønner kanskje hvor jeg vil her, og jeg har god tro på en målrik affære også denne gang i London. Jeg plukker linjen over 2.5 mål i kampen til 1.7o hos Coolbet. 

Spillforslag:

Over 2.5 mål hos Coolbet til 1.70

Lykke til med spill, og ha en strålende helg! 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑