Oddstips: Man Utd v Stoke

Skrevet av Mattis Fiske

Manchester United som har slitt hjemme på Old Trafford den siste tiden har nå muligheten til å kutte ned forspranget til naborival City når de i kveld tar imot ligaen dårligste bortelag, Stoke.

Følg FotballFans på Twitter!

United åpnet sesongen med 7 strake seire hjemme foran egne fans – 7 kamper med kun ett innsluppent mål. Hjemmelaget står derimot kun med én seier på eget gress de 4 siste kampene. Det startet med 1-2-tapet mot det den gang uslåelige Manchester City – før de fortsatte med 2 uavgjortkamper mot henholdsvis Burnley og Southampton.

Stoke klarte faktisk å ta med seg 1 poeng fra Old Trafford forrige sesong, men historisk sett har ikke disse besøkene vært vellykket for gjestene. Foruten forrige sesongs poeng, så har 9 av de 10 siste besøkene for «The Potters» endt med tapt. Hele 26 innslupne har det blitt på de 10 oppgjørene.

zlatan-ibrahimovic-premier-league-stoke-v-man-utd-210117_bfdqjjy1smo61l676isv9g87z

Det er veldig lite positivt å melde fra Stoke om dagen. 4 av de 5 siste bortekampene har endt med tap, sist borte mot League 2-laget Coventry. Det var også spikeren i kista for den da svært pressende Stoke-sjefen, Mark Hughes. Under-18 lagets Kevin Russell vil sammen med midlertidig sjef, Eddie Niedzwiecki, lede laget i kveld.

Skader og suspensjoner

Antonio Valencia skal være tilbake fra hamstringskaden som har holdt han ute siden før jul. Det ryktes derimot om at Anthony Martial kanskje må stå over oppgjøret etter å ha fått seg en liten smell, men jeg tror han er med i startoppstillingen til tross. Eric Bailly og Zlatan er fortsatt ute med skade. Ashley Young har igjen én kamp av sin suspensjon, og blir heller ikke å se på banen i kveldens kamp.

Erik Pieters og Bruno Martins Indi er tilbake hos Stoke, og skal være tilgjengelig til kveldens kamp. Pieters forventes å gå rett inn i sin vante venstreback-posisjon.

Mulige lagoppstillinger:

Man United: De Gea, Valencia, Jones, Rojo, Shaw, Matic, Pogba, Lingard, Martial, Mata, Lukaku

Stoke: Butland, Edwards, Zouma, Wimmer, Pieters, Allen, Cameron, Adam, Shaqiri, Crouch, Choupo-Moting

HjemmeseierPaul+Pogba+Manchester+United+v+FC+Basel+UEFA+X2LcAvm9t4Fl

Man Utd så bunnsolide ut i forrige PL-kamp mot Everton. Det å ha Paul Pogba litt høyere opp i banen ser ut til å gjøre mye med uforutsigbarheten i angrepsspillet til de røde djevlene. Sammen med Lingard i storform – og målgarantisten mot bunnlagene, Lukaku, kan dette bli stygt for et Stoke-lag som ofte går opp i limingen. Bare i desember gikk bortelaget på 3 sviende nederlag, 1-5 mot Spurs, 0-3 mot West Ham, og til slutt 0-5 mot Chelsea. Jeg tror hjemmelaget skal ha veldig gode muligheter for å få dekket et handicapspill på (-1) i denne kampen.

Spillforslag:

Man Utd -1 (Europeisk Handicap) @ 1.65 Coolbet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑