3 spillere du MÅ kjøpe og selge før FPL-runden

Skrevet av Mathias Nordgaard

En ny runde med Premier League står for tur til helgen. Har du husket sjekke fantasy-laget ditt, og eventuelt gjort noen nødvendige endringer? Her kommer noen tips til spillere som kan være interessante å kjøpe, og spillere som bør være fristende å selge. Minst 10% må eie de spillerne vi anbefaler å selge.

Les om Liverpool sitt overgangsvindu, og hva status er!

3 spillere du bør selge:

Wayne Rooney, Everton 7,5m:

Var skadet i romjulen, men har spilt de tre siste kampene — uten å ta poeng i disse. Det ser samtidig ut som «Big Sam-effekten» har gitt seg litt og Everton ha vært svake den siste tiden med 0-2-3 på de siste fem kampene. Var fortapte mot Tottenham på Wembley i helga som var, og resultatet ble til slutt 0-4 for blåtrøyene. 15% eier Rooney og jeg mener man ganske greit bør finne bedre alternativer i det prissjiktet. 

Alvaro Morata, Chelsea 10,4m:

Morata var strålende i høst. Kanskje ikke først og fremst som fantasy-spiller, men han leverte bra med poeng her også. Den siste måneden og enda litt mer, har Morata sluknet helt, i likhet med resten av laget, som har mistet all fantasi i sitt etablerte angrepsspill. Jeg har selv tviholdt på Morata gjennom skader og suspensjoner, men nå er det nok. Nå er spanjolen riktignok suspendert den kommende runden, men i fare for at flere er like dum som undertegnede — og absolutt skal tviholde på han — så serveres tipset om å fjerne han likevel. Eies av 14,7%.

Premier League - Arsenal vs Chelsea

Richarlison, Watford 6,4m:

Var en åpenbaring i høst, både som fotballspiller og FPL-spiller. Men nå har det stoppet veldig opp, både for Watford og Richarlison. Har tre assist på de siste ti kampene. På de første 13 hadde han fem mål og fem assist. Pilen peker åpenbart nedover og jeg mener dette er et fint tidspunkt å få han ut på. Om man ikke allerede har gjort det da. Eies av 14,2%.

 

3 spillere du bør kjøpe:

Marko Arnautovic, West Ham 7,0m:

Det kommer vel ikke som noen overraskelse at østerrikeren er valgt her. Har herjet de siste kampene. Seks scoringer og tre assist på sine siste åtte kamper. Litt humørspiller, så frykter litt at det dabber av, men til denne prisen er det verdt å ta han inn. En annen grunn til det er West Hams kampprogram. Bournemouth (h), Palace (h), Brighton (b) og Watford (h) er de neste fire kampene. Eierandel på 10,9% i skrivende stund.

Paul Pogba, Man Utd 8,0m:Paul+Pogba+Manchester+United+v+FC+Basel+UEFA+X2LcAvm9t4Fl

Har hatt en god fantasy-sesong, med totalt tre scoringer og elleve assist. Mot Stoke nylig var han strålende og leverte to assist i tillegg. I kampen før der leverte han også to assist borte mot Everton. Mourinho rullerer ikke voldsomt mye på laget sitt og i alle fall ikke på sin beste utespiller, så Pogba vil alltid starte så lenge han har puls. Ergo, man trenger ikke være redd for rotasjon. Eies av 14,4% og har Burnley (b), Spurs (b), Huddersfield (h), Newcastle (b) og Chelsea (h) i sine neste fem kamper.

Alex Oxlade-Chamberlain, Liverpool 5,6m:

Jeg tror Oxlade-Chamberlain vil være med fra start på Klopps Liverpool fremover. Og til særdeles billige 5,4m kan man potensielt gjøre et røverkjøp her. Kun Manchester City scorer flere mål enn dette Liverpool-laget. Ox var meget god da Liverpool slo Manchester City 4-3 i runden som var, og noterte seg for både en scoring og en assist. Har startet og spilt 90 minutter i de to siste kampene. På de siste fire kampene står han med to scoringer og to assist. I tillegg til at det lukter røverkjøp av prisen, så lukter det også røverkjøp av eierandelen. Kun 2,7% eier Oxlade-Chamberlain. Swansea (b), Huddersfield (b), Spurs (h), Southampton (b) og West Ham (h) i sine neste fem.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑