3 erstattere for Arnautovic – FPL

Skrevet av FantasyEspen

Den høyreiste østerrikeren hadde levert målpoeng i 6 kamper på rad før nyheten om en hamstringskade kom tidlig i uken. Det ble meldt at han mister de fire neste kampene i beste fall. Da er nok det beste å kvitte seg med Arnautovic for denne gang, men hvem skal man ta inn? Vår nye Fantasy-ekspert tar for seg tre gode kandidater til å erstatte Arnautovic før runden i midtuken neste uke.

Følg oss på Twitter HER!

 

Riyad Mahrez (£8.7m) 

Tallene taler for en bedre sesong enn gull-sesongen for Mahrez, som til tross for et varierende kampprogram har ordnet 18 målpoeng  på 24 kamper. Nå er det nesten bare grønne kamper (enklere kamper) for Mahrez og Leicester ut sesongen, og stadig flere Fantasy-managere setter av penger til den lille magikeren.riyad-mahrez-leicester-city-watford_8537e9ly87ff1m3oxg3ra3c2o

Xherdan Shaqiri (£6.0m)

«Shaqiri is going to be a big player for us» kommenterte Paul Lambert etter 2-0 seieren mot Huddersfield i forrge kamp. Dette er musikk i ørene til alle som elsker FPL, og 29 000 managere har allerede hentet han inn. Hopper du på nå har du fortsatt en liten differential i laget ditt. Shaqiri har vist god form tidligere i sesongen og står med 10 målpoeng sålangt til tross for skuffende resultater under Mark Hughes.

Henrikh Mkhitaryan (£7.6m) 

En liten joker på slutten. Mkhitaryan var i fantastisk form for Manchester United i starten av sesongen med 6 målpoeng på de 5 første kampene, og nesten 2 millioner managere viste sin tillit til den lille armeneren. Av ulike og uvisse grunner ble «Micky» utelatt i Manchester United troppen i nesten 2 måneder, og ble til slutt en del av byttehandelen ned Alexis Sanchez. Mkhitaryan kommer garantert til å få mye spilletid, og Arsené Wenger vil nok mer enn gjerne vise for verden at han gjorde en god avtale da han sendte Alexis Sanchez andre veien. Mitt tips: Vent til du har sett Mkhitaryan i aksjon før du setter han inn i laget,  hold et godt øye med han denne uken!Henrikh-Mkhitaryan-min1

Akkurat i Arnautovics prisklasse er det ikke veldig mye som frister, og her kan det fort bli 2 bytter (eller -4) for mange FPL-managere. Et free transfer til Shaqiri kan være lurt, som kan være fin å ha når flere lag «blanker» (når lag ikke har kamper pga. cup eller lignende). Har du Son på laget er Shaqiri og Mahrez inn en mulighet.

Lykke til med runden fra FantasyEspen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑