Oddstips – Milan v Lazio

Skrevet av Mattis Fiske

Tredjeplasserte Lazio gjester San Siro og AC Milan i jakt etter sin fjerde strake seier, og en ytterligere luke ned til konkurrentene om Champions League-plassene. Lazio fortsatte sin imponerende form i midtuken da de forsterket sin plass i topp 4 etter at de slo Udinese 3-0 på Stadio Olimpico. De er heller ikke kjempelangt unna å være med i tittelreset. Juventus med én kamp mer spilt ligger 10 poeng foran, mens Napoli med like mange kamper spilt ligger 8 poeng foran.

Husk å følg oss på Twitter. Trykk HER!

 

Bologna FC v SS Lazio - Serie ADe lyseblå vil nok først og fremst fokusere på å sikre seg Champions League-spill til neste sesong, og en seier mot AC Milan i kveld vil sende dem enda et skritt nærmere målet. For hjemmelagets del må mye skje for at en plass i neste års Champions League skal bli en realitet. Milan har 12 poeng og 3 lag mellom seg og den viktige fjerdeplassen.

Selv om Milan sliter nede på sin åttendeplass, så betyr ikke det at dette kommer til å bli en enkel trepoenger for Lazio. Vertene er forventet å gi gjestene kamp, og har to strake seiere å vise til. Av disse lagene, så er det uten tvil bortelaget som virkelig er i siget for tiden. 13 mål på de 3 siste seriekampene, og 20 mål på de siste 6 er skremmende lesning for Milan-forsvaret.

Lazio har i snitt scoret 2.55 mål per kamp på ukjent gress så langt denne sesongen, og den formen tror jeg kommer til å fortsette i kveld. Selv om vertene har vunnet de 2 siste i serien (har vært mot svake lag som Cagliari og Crotone), så er dette en annen prøvelse. Hjemmelaget har vært gode til å plukke poeng fra lagene på nedre halvdel, men historien har vært en helt annen mot topplagene. «Rossoneri» har tapt samtlige møter med topp 8-lag i Serie A denne sesongen. Lazio vant det motsatte oppgjøret 4-1 tilbake i september. Med alt dette tatt i betraktning er det vanskelig å unngå et spill på gjestene her.

Spillforslag:

Lazio +0 (Asian Handicap) til 2.20 hos SBObet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑