Deadline Day – Alle nyheter, rykter og overganger!

Få de siste nyhetene om overgangene i Premier League, La Liga, Bundesliga, Eliteserien og mer. Hvem ender opp hvor? Vi gir deg de seneste nyhetene✍️

Følg oss på Twitter for flere nyheter!


21:09🕑 – Alexander Sørloth har bestått den medisinske sjekken hos Crystal Palace. Det eneste som gjenstår nå er at Midtjylland finner en erstatter melder Sky Sports.

20:06🕑 – Alexander Sørloth har nå ankommet Crystal Palace sine kontorer i London. Midtjylland leter fortsatt etter erstatter melder Sky Sports.

19:35🕑 – Lucas Moura er nå en Tottenham-spiller. Han har signert en kontrakt på 5 og et halvt år. Tottenham presenterte han onsdag kveld.DU48RISW4AY0QGy

17:55🕑 – Manchester City har gitt opp i deres forsøk for å signere Riyad Mahrez. Leicester avslo alle fire bud fra Manchester-klubben. Dette melder Sky Sports.

16:39🕑 – Javier Pastore har vært sterkt linket til Inter Milan etter å ha blitt fryst ut av PSG. Gianluca Di Marzio fra Sky Italia melder nå at Pastore’s agent har forlatt Milano uten en avtale og at Javier Pastore blir i Paris ut sesongen.

16:07🕑 – Manchester City legger inn det siste budet på Riyad Mahrez. Budet skal ligge på £65m. Leicester City vurderer budet. Dette melder Sky Sports.

16:03🕑 – Olivier Giroud har nå signert kontrakten sin med Chelsea, og vil bli presentert fortløpende av klubben. Det melder RMC.

14:47🕑 – Som følge av at Alexander Sørloth er på vei til Crystal Palace i Premier League har Midtjylland meldt sin interesse for Stabæk’s Ohi Omoijuanfo. Dette melder VG. Da må i så fall skje før det internasjonale overgangsvinduet stenger i natt.

14:12🕑 – Ifølge ESPN skal Mesut Özil ha avslått tilbud fra Man Utd, PSG og en lukrativ kontrakt fra Kina før han i dag signerte en ny kontrakt med Arsenal på 3 år med en lønn på £350 000 per uke.

14:10🕑 – Nå er alt klart og signert for Olivier Giroud til å signere for Chelsea. Overgangssummen skal ligge på £19m, og kontrakten skal ha en lengde på 18 måneder med opsjon om å forlenge ytterligere ett år. Dette melder L’Equipe i Frankrike.

14:06🕑 – Ifølge den tyske avisen BILD skal Arsenal prøve seg på en sen signering i form av Max Meyer som spiller for Schalke 04 i Bundesliga. Han skal ikke koste mye ettersom at kontrakten hans går ut i sommer.

13:53🕑 – France Football melder at Newcastle har signert Islam Slimani på et lån ut sesongen fra Leicester. De skal ha fått opsjon til å kjøpe han permanent til sommeren.

12:47🕑 – Går Sørloth-overgangen til Crystal Palace i grus? Sky Sports melder at Crystal Palace og Midtjylland har kommet til enighet om en overgangssum på £9m+ (98.5 millioner norske kroner), men at overgangen avhenger av at Midtjylland får inn en erstatter. Med kun drøye 10 timer igjen av overgangsvinduet kan dette bli spennende.

12:16🕑 – Arsenal bekrefter nå at de har signert Pierre-Emerick Aubameyang fra Dortmund.Aubamayang_1600x900

12:05🕑 – Dortmund sender ut en pressemelding til sine aksjonærer om at Pierre-Emerick Aubameyang blir solgt til Arseanl for €63.75m (£56m). Samtidig melder de at Michy Batshuayi blir signert på lån ut sesongen for en sum på €1.5m (

11:51🕑 – Alexander Sørloth er på vei til London for å fullføre en overgang til Crystal Palace. Midtjylland avslo først et bud på i underkant av 100 millioner kroner, men har nå akseptert e forbedret bud. Dette melder Adresseavisen.

00:55🕑 – Ifølge L’Equipe har Zlatan Ibrahimovic og LA Galaxy gjort en avtale for hele tre uker siden om at han vil bli deres nye stjernespiller. Det er ikke klart om han vil komme i Januar eller til sommeren. Han har nå blitt overflødig på Old Trafford etter at José Mourinho hentet inn Alexis Sanchez fra Arsenal.


 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑