Oddstips: Tottenham – Man Utd

Skrevet av Oddseliten

Kveldens storkamp nærmer seg med stormskritt og i den annledning har vi funnet to spillobjeketer vi finner spennende!

I kveldens storoppgjør møtes Tottenham og Manchester til dyst i en kamp som kan vise seg å bli svært viktig i kampen om topp 4 plassering.Manchester United ligger på 2.plass med 54 poeng og Tottenham innehar 5.plassen med 45 poeng etter 24 spilte kamper. Tottenham står med 7-4-1 på hjemmebane denne sesongen og de 5 siste hjemmekampene har resultert i 4-1-0 og 17-4 i målforskjell.

Følg oss på Twitter!

Manchester United står med 7-3-2 og 22-11 i målforskjell på bortebane denne sesongen og i de 5 siste bortekampene står de med 4-1-0 og 10-4 i målforskjell.Innbyrdes oppgjør de siste fem sesongene har endt med 2-2-0 i Tottehams favør når de har hatt hjemmefordelen.Uansett bane så har Manchester laget overtaket med 3-2-4 over de siste fem årene.Vi har funnet to interessante spill i kveldes oppgjør som vi skal skrive litt nærmere om.

960
Man Utd har forsterket angrepet med Alexis Sanchez.

Dele Alli ligger på 5.plass over spillerne med flest målgivende passninger denne sesongen i Premier League. I serien står han med 7 assist og i Champions League står han med 3 assist.Totalt har han gitt en målgivende passning 10 ganger denne sesongen, dette er fordelt over 2190 minutter. Dette tilsvarer ca 24.33 kamper spilte kamper noe som gir en målgivende passning hver 2.433 kamp.

På motstanderlaget ligger Paul Pogba på 3.plass på assist rangeringen i Premier League, bak Kevin De Bruyne og Leroy Sane som begge står med 10 assist.Pogba har denne sesongen gitt 9 målgivende passninger i ligaen og 1 i Champions League. Dette har han gjort i løpet av 1399 spilte minutter som tilsvarer 15.54 kamper som igjen gir en målgivende passning hver 1.554 kamp.

Vi finner disse to objektene spennende, dog så tror vi på en tett og jevn match hvor Manchester United vil være fornøyd med å få med seg 1 poeng, vi tar derfor ikke helt av med innsatsen men prøver følgende spill:

Paul Pogba gir en assist (4.5) 3 units hos MrGreen

Dele Alli gir en assist (6.5) 3 units hos MrGreen

 

Ikke konto hos MrGreen? Få dobbel gevinst på første spill opptill 5000 kr!

Hent bonusen din her: Bonus

En kommentar om “Oddstips: Tottenham – Man Utd

Legg til din

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑