Oddstips: Burnley – Man City

Skrevet av Daniel Bjørsvik

Forrige gang vi var inne med spill jobbet vi inn over 2.5 på White Hart Lane, noe som gikk relativt komfortabelt. Nå er det ny helg og nye muligheter, og vi går rett til lørdagens tidligkamp i mellom Burnley og Manchester City.

Husk å følg oss på Twitter hvor du får nyheter, konkurranser og masse fotballsnacks!

Hvem hadde trodd at vi etter 25 serierunder av sesongen skulle snakke om Burnley – Manchester City som en topp 10 kamp? Det var vel de færreste av oss. Burnley har overrasket mange denne sesongen, og Sean Dyche`s mannskap ligger på en finfin 7 plass når vi går inn i siste del av sesongen 2017/2018. Det som har kjennetegnet Dyche sitt mannskap de siste sesongene er at de er vanvittig kompakte bakover. De slepper inn ekstremt lite mål. Det skal dog sies at de også scorer like lite, noe som ofte resulteres i målfattige oppgjør når laget fra Lancashie er ute på tokt. På de 25 første kampene har de scoret selv 20 ganger, mens de har plukket 22 baller utav eget nett. Brady, Marney, Walters og Wood er ute for hjemmelaget, mens Defour, Heaton og Tarkowski er sannsynligvis ikke med her.175375506_3050661

Manchester City kommer til denne bortekampen fulle av selvtillit. De er de suverene serielederne og økte også sitt forsprang i midtuken da de andre topplagene avga poeng. 15 poeng skiller ned til byrival Manchester United på 2.plass, så den blå delen av Manchester cruiser inn til seriegull her. Manchester City har vunnet hele 22 kamper, spilt 2 uavgjort og kun tapt 1 eneste kamp. Tapet kom i den målrike kampen på Anfield (4-3). De er også det mestscorende laget i ligaen, og ligger an til å fly godt over 100 mål for sesongen sett i ett. De er også på samme måte som Burnley, bunnsolide bakover. 18 mål har Ederson måtte plukke ut av eget nett på de 25 kampene han har vært i aksjon. Det er rett og slett bunnsolid.

Bortelaget må klare seg uten Delph, Jesus, Mendy og Sane her – mens Silva og Stones er usikre opp i mot kampstart. Det har som nevnt også vært midtukekamp denne uken, og spillerne begynner nok å kjenne at det drar seg til nå. Jeg ser for meg en relativt målfattig kamp her egentlig, og jeg liker oddsen som ser ut til å være justert etter bortelagets forrykende sesong – noe som også er logisk.

Sane foul
Leroy Sané er ute med skade til denne kampen.

Jeg tror dog at med alle faktorene jeg har vært inne på her, så kan dette bli relativt tight. Jeg tror Manchester City vil vinne dette her, men som ofte før – gjør de kanskje ikke mer enn de må gjøre. Burnley har scoret veldig lite sesongen sett i et, og jeg tror heller ikke at de vil få noen løsning på de problemene her. 0-1/0-2(?) er vel egentlig det jeg ser for meg, og da liker jeg oddsen vi blir servert på under`n.

Spillforslag:

Under 3.0 (Asian) mål til 1.76 hos Mr. Green

Da er det bare for meg og ønske dere alle en riktig fin helg, og lykke til ved eventuelle spill!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑