Helgens oddstips fra oddsen.nu

I samarbeid med oddsen.nu gir vi dere 3 knallgode oddsanalyser for helgen fra de beste ligaene. Deres oddsekspert, OnkelD, har levert solide tall over en lengre periode. Han har holdt på i over 5 år. Med 1585 oddstips og en ROI (return on investment) på 108.71% så er han en vinnende spiller. Her kommer tre utvalgte oddstips fra OnkelD:

Arsenal – Everton

Kveldens hovedkamp fra Premier League er dette oppgjøret mellom Arsenal og Everton, en kamp der vertene er gjort til store favoritter, naturlig nok, og det er egentlig veldig lite spennende odds på hente på 1X2 markedet. Arsenal er nå seks poeng bak Tottenham i kampen om en topp 5 plassering, men ser nok tilbake på historien mellom disse to og tenker at her burde de ha en grei mulighet til å få med seg tre poeng. Ubeseiret på 23 kamper mot Everton på denne banen sier sitt, en rekke som strekker seg tilbake til midten av 1990-tallet, og da er det nok ganske forståelig at oddsen på Arsenal er godt under 1.20. Også fått inn et par spennende spillere i stallen i Aubemayang og Mkhitaryan, som begge forventes å starte i denne kampen.

Nå begynner de å se solide ut fremover, og det har blitt stilt spørsmål om hvordan Wenger skal sjonglere de to sammen med Lacazette og Ozil, men Lacazette i det minste har ikke akkurat gjort de helt store greiene for den engelske klubben så langt, så jeg antar at han nok får en periode på benken fremover. Uansett så ser de sterke ut fremover på banen, men det mangler nok enda noe bak. Hector Bellerin, Laurent Koscielny, Shkodran Mustafi og Nacho Monreal har ikke sett like friske ut, og selv Petr Cech gjorde en usedvanlig tabbe mot Swansea i helgen. Totalt har Arsenal sluppet inn 7 mål de siste fire kampene, inkludert 3-1 tapet mot Swansea forrige helg, faktisk har de bare en gang de siste ti klart å holde nullen. For en spesiell spiller har nok den statistikken mye å si, for Theo Walcott er forventet å være klar for start igjen for Everton her, etter han forrige serierunde skårte begge målene i 2-1 seieren over Leicester. Dette blir det første møtet med gammelklubben, ikke lenge etter overgangen, og kampbildet kan være et som passer han bra.

Klikk her for å se resten av analysen og tipset!

Udinese – AC Milan (søndag)

Udinese og AC Milan er begge litt utenfor det gode selskap så langt i Serie A. Udinese har fem poeng opp til Sampdoria som ligger på 6. plass, mens AC Milan på sin side er faretruende nære nå med bare 3 poeng mindre enn Samp. Dermed en veldig viktig kamp for begge lag her, men også en kamp som kanskje AC Milan kunne klart seg godt uten. De er i fin form, det er ikke det, for med 3-1-1 de siste fem og tre seire på rad i serien burde de nok kunne hamele opp med de fleste. Men de kommer hit med to kamper mot Lazio den siste uken. De vant seriekamper 2-1 hjemme, før det i midtuken ble 0-0 i semifinalen i cupen.

Returkampen spilles om bare få dager, og ettersom de skal spille borte med 0-0 fra før så blir kanskje den kampen prioritert i det minste med et øye ettersom det står om en finaleplass i cupen. Maurizio Oddo har ingen slike problemer med sitt Udinese, men han har andre problemer å tenke på. Adnan og Samir er ute med skade og suspensjon, mens Pezzella og Widmer er mulige fravær, og da må han være kreativ for å finne en god løsning på de defensive posisjonene som potensielt kommer til å mangle. Sett forholdsvis greie ut fremover på banen, der de har klart å skåre i fire av de siste fem, men samtidig har de også bare holdt nullen i en av fem. AC Milan er litt i samme båt, de skårer jevnt og trutt men også de sliter noe mer med å holde nullen.

Se resten av analysen og oddstipset her!

Atletico Madrid – Valencia (søndag)

Det har vært en særdeles tøff periode for Valencia. De tok seg så vidt videre mot Alaves i Copa del Rey, der de måtte ut i straffespark på bortebane for å sikre plassen sin videre. Det var etter de tapte 2-1 borte mot bunnlaget Las Palmas i serien. I den påfølgende seriekamper mot Real Madrid tapte de 1-4 hjemme, og det ble ikke akkurat bedre stemning da de ble satt opp mot Barcelona i semifinalen i Copa del Rey som ble spilt i midtuken. Tapte bare 1-0 på Camp Nou, mot et ganske tafatt Barcelona, men det krevde nok sitt uansett. Får ingen enklere kamp her, når de nå skal opp mot andreplassen Atletico Madrid i denne serierunden. De holder enda en tredjeplass i La Liga, men er bare 2 poeng foran Real Madrid i skrivende stund, og med et meget tøft program de siste ukene spørs det om de skal klare å holde på den plassen.

Atl. Madrid har noen dager mer hvile, ettersom de røk ut av cupen da de møtte Sevilla i kvartfinalene, og dermed ikke hadde noen kamp i midtuken. De møtte også Las Palmas forrige helg, der de takket være Griezmann, Torres og Thomas ikke hadde noen problemer å sikre tre poeng i 3-0 seieren på eget gress. Som vanlig sterke på eget gress, og de blir naturlige favoritter her når de skal opp mot Valencia. Costa, Luis og Gaitan meldes ute med skader, men Valencia sliter enda noe med skader de og, i tillegg til å nok være ganske slitne nå. Valencia ga kanskje ikke alt i kampen mot Barcelona i midtuken, men det ser ikke veldig lyst ut for de akkurat nå. Atletico Madrid er som nevnt naturlige favoritter her, men ikke så store favoritter at vi ikke kan prøve oss på et spill.

Klikk her for å se oddstipset!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑