Midtukens oddstips

Til kveldens kavalkade av fotballkamper har vår samarbeidspartner oddsen.nu flere oddstips ute fra en av deres aller beste tipsere, OnkelD. Han har over 1500 oddstips og har levert over 108% ROI (Return On Investment). Her er noen av hans analyser:

Tottenham v Newport County

Det er omspill av 1/16-delsfinalen mellom Tottenham og Newport her i FA Cupen, en kamp som vertene kanskje skulle helst sett at de kunne ungått, men det meste ligger egentlig til rette for at vertene kan utnytte denne kampen til sin fordel. De er i fin form og kommer hit med en seier mot Manchester United og en uavgjort mot Liverpool siden sist de møtte Newport.

Har en veldig viktig tidlig lunsjkamp på lørdag mot Arsenal, jeg antar at den kampen vil ta prioritet over denne, men ettersom kun den ene nysigneringen deres er ute i dette oppgjøret ettersom han allerede har spilt i FA Cupen, så kan de stille med hvem som helst da de har ingen fravær.

skysports-harry-kane-tottenham-fa-cup_4216232
Harry Kane reddet uavgjort i forrige kamp mot Newport.

Det betyr at de kan stille toppet, men det blir nok enkelte roteringer her, selv om 90% av troppen er spillere som hadde sklidd rett inn i et Champions League lag. De holder uansett et noe høyere nivå enn League Two laget Newport gjør, som siden de spilte 1-1 mot Tottenham på eget gress har slitt med å få til noe særlig med 3-1 tap borte mot Lincoln City og 2-0 borte mot Colchester. Hjemmefansen vil nok skylde litt på at deler av laget slet med magetrøbbel og sykdom til det første oppgjøret, noe de ikke sliter med nå..

Se resten av analysen og oddstipset her!

Schalke 04 v Wolfsburg

Et par forsiktige spill fra en av kveldens kvartfinaler i DFB Pokal her, da jeg mener at bookmakerne har satt favorittene til litt vell store favoritter i kveldens oppgjør mellom Schalke og Wolfsburg. Schalke holder en 5. plass i 1. Bundesliga med sine 34 poeng, det er et veldig godt stykke opp til Bayern Munchen, men det er faktisk bare 1 poeng opp til andreplassen Bayer Leverkusen, så selv om de er på en femteplass er det ingen grunn til å fortvile.

Wolfsburg på sin side er nå på en 13. plass, fire poeng over streken og de har gjort en grei figur de siste par rundene. Holder seg enda på en armlengdes avstand over nedrykk, og det virker som om de har funnet en brukbar strategi nå. Tok tre poeng mot Hannover i 0-1 seieren borte og også poeng hjemme etter 1-1 mot Stuttgart i helgen.

Vært ganske solide defensivt de siste ti kampene, ved bare to anledninger har de sluppet inn 2 mål eller mer, men sliter noe fremover på banen. Så langt på tre runder i cupen har de null baklengsmål, og det er nok en statistikk de ønsker å fortsette med her mot Schalke..

Les resten av analysen og oddstipset her!

Sevilla – Leganes

Sevilla stilte et sterkt lag borte mot Leganes da de møttes på siste dag i januar måned, og det lønte seg nok og, for med 1-1 fra bortekampen er de en halv fot innenfor i finalen og er videre på 0-0 for eksempel, men det er fortsatt en kamp igjen å spille og ting kan forandre seg. I helgens runde i La Liga valgte de å prioritere cupkampen, kan man tro, for det var et ganske redusert Sevilla som stilte til start mot Eibar. 1489252269_278454_1489252405_noticia_normal

Det visste vertene å utnytte, som tok seg enkelt av Sevilla og vant hele 5-1. Det er jo forståelig at Sevilla valgte å redusere laget med tanke på denne, det står om en cupfinale og en garantert plass i gruppespillet i EL, og med tanke på plasseringen deres på tabellen i skrivende stund er det kanskje en tryggere vei til målet.

Leganes roterte også laget da de i helgen møtte Getafe på bortebane, selv om den kampen var noe jevnere og endte 0-0 da, så er nok også de klare til å stille toppet i dette oppgjøret.

Se oddstipset her!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑