Kombinert XI: Spurs v Arsenal

Skrevet av Anders Muren

På lørdag braker det løs! Tottenham får besøk av Arsenal. Det er duket for tidenes Nord London derby. Vi har satt sammen en kombinert ellever fra begge lagene basert på spillerprestasjoner og formkurve fra årets Premier League sesong.

Se oddstips til Tottenham – Arsenal her!

nld xi.png
5 Arsenal-spillere og 6 Tottenham-spillere. 3-5-2

Keeper: Hugo Lloris (Tottenham)

Den franske sisteskansen har vært en solid keeper for Tottenham. På 24 kamper har han holdt nullen ti ganger og er en kandidat til årets keeper i Premier League sesongen 2017/18.

Midtstopper: Laurent Koscielny (Arsenal)

En av de beste spillerne på et ustabilt Arsenal i 2017/18. Franskmannen har scoret to mål og holdt nullen åtte av 21 kamper. En meget viktig spiller for Wenger & co. Har bevist i en årrekke at han er en av Premier Leagues beste forsvarspillere.

Les oddsen.nu sin oddsanalyse med en høyoddser til kampen her!

Midtstopper: Jan Verthonghen (Tottenham)

I Toby Alderweireld’s skadefravær har den belgiske midtstopperen virkelig tatt steget opp. En stabilt god midtstopper som er viktig for de hvite fra Nord London. Har spilt 26 kamper og elleve av disse har han bidratt med å holde nullen.

Midtstopper: Nacho Monreal (Arsenal)

I mine øyne er Monreal en av årets overraskelser. Har for det meste operert i en midtstopperrolle de siste to sesongene og har utført jobben med glans. Den lille spanjolen har også bidratt med ni clean sheets og scoret fire mål.

Høyre midtbane: Christian Eriksen (Tottenham)

Den danske superstjernen fortjener en plass på dette laget på grunn av stabilt gode prestasjoner, syv mål og seks assist på 25 kamper. Eriksen er en viktig spiller i den offensive fasen for Pochettinos mannskap. Har vært en av de bedre midtbanespillerne i årets sesong.

Sentral midtbane: Aaron Ramsey (Arsenal)

Waliseren har slitt med skadeplager også denne sesongen, men har vært god de kampene han har spilt. Løpet av 18 kamper har Ramsey bidratt med hele seks mål og seks målgivende. Imponerende stats for en spiller som stadig vekk slår opp en skade eller to.

Sentral midtbane: Dele Alli (Tottenham)

En spiller man enten liker eller hater. I årets sesong har det engelske vidunderbarnet scoret fem mål og slått til med syv assists. Ellers er Alli en spiller som skaper ekstremt mange målsjanser og er en spiller man alltid må følge med.

Sentral midtbane: Mesut Özil (Arsenal)

Selvskreven på nesten hvert eneste elleverlag man skal sette opp. Özil er rett og slett en spiller man ikke kan få nok av. Har i år levert syv assist og puttet fire mål selv. Er ellers en av spillerne Arsenal absolutt må ha i form for å kunne være med å kjempe om en topp fire plassering.

Venstre midtbane: Son Heung-Min (Tottenham)

Hvor skal man starte med komplimentene til sør-koreaneren? En fantastisk offensivspiller som har bidratt med hele åtte nettkjenninger og fire strøkende assists. Kantspilleren har fortsatt blitt satt i skyggen av Alli og Eriksen, men for en spiller han har vært i 2017/18!

Spiss: Alexandre Lacazette (Arsenal)

Begynte sesongen meget godt, men har som mange andre angrepsspillere i Premier League slitt med formkurven. Ni mål og tre assist så langt i hans første sesong i England er godkjent, men kanskje har fansen forventet mer fra franskmannen? Uansett, en spiller som kommer inn på laget på grunn av gode prestasjoner.

Spiss: Harry Kane (Tottenham)

”The One Season Wonder” Harry Kane. For en spiller. Sesong etter sesong bøtter han inn mål på bestilling for Pochettino & co. Engelskmannen er selvskreven på alle kombinerte lag og er en spiller som er lagd for Premier League. 22 mål på 25 kamper sier sitt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑