Oddstips – Everton v Crystal Palace

Skrevet av Daniel Bjørsvik

Dere som har vært med fra debut tipset mitt her inne, har vært med å prikke inn 2 av 2, både et overspill og et underspill. Det er ingenting som er bedre enn det, og med velvalgte begrunnelser har vi klart å tjene litt penger. Jeg skal forsøke på det samme igjen denne lørdagen, og jeg går rett til den herlige Premier League menyen for dagen og finner et objekt jeg liker meget godt.

Se Petter Veland’s oddstips og analyse til kveldens La Liga-kamper!

Vi går til Liverpool, og oppgjøret i mellom Everton og Crystal Palace! Tja, hvor skal man egentlig begynne? I dagens oppgjør får vi servert to lag i mot hverandre som begge har vært ute og byttet manager i løpet av årets sesong. Det er heller ikke hvem som helst typer som har kommet inn i de to managerstolene, det er ikke mindre enn Big Sam Allardyce og Roy Hodgson. Two ”old Schools” der altså. Det er dog ikke mye som minner om gammelt og utdatert i disse tilfellene, og sannheten er vel at begge lagene byr opp til mål samtidig som de lekker som en sil stort sett hver gang.

103859291_sam_Sport-xlarge_trans_NvBQzQNjv4BqTnrVeONzhqT3JD6G9D2IK_28S5vmmGd_qIkdUa4bCks
Sam Allardyce og Roy Hodgson møtes igjen.

Everton har vi vært inne på fra bloggen tidligere og det er ingen skjult hemmelighet at Big Sam fikk en fin start på Everton – karrieren for at det så har dabbet litt av. De kommer fra et knusende 5-1 tap for Arsenal på Emirates, hvor Allardyce gikk rett i strupen på sine egne spillere i etterkant. Det murrer altså litt hos blåtrøyene om dagen, men det er sånn vi liker det – det skal koke litt i verdens deiligste liga! Hjemmelaget er fortsatt uten Baines, McCarthy og Stekelenburg til denne. Theo Walcott har kommet inn i januar vinduet og sørget også for begge målene i 2-1 seieren over Leicester sist hjemmekamp. En skal ikke se bort i fra at han vil pynte på statistikken sin her i aften også.

Crystal Palace kommer fra to 1-1 kamper mot henholdsvis West Ham og Newcastle United, mens de før der igjen også var på Emirates og fikk bank (4-1). Skadelisten er lang for Hodgson, noe som skaper nok hodebry for den aldrende Roy. Dann, Kelly, Loftus-Cheek, Puncheon, Sako, Speroni og Wickham er alle ute for bortelaget. Nå er også Wilfried Zaha ute med en lengre skade.

Tottenham Hotspur v Crystal Palace - Premier League
Viktige Wilfried Zaha er ute med en kneskade.

Dette er en viktig kamp for begge lagene, men kanskje mest for Crystal Palace som har muligheten til å komme seg vekk i fra bunnstriden med tre poeng her.

Det er egentlig ikke vits i å dvele ut denne analysen så veldig mye lenger nå, jeg tror ærlig og oppriktig at vi får se to lag som vil gå for seieren her. Ingen av lagene er noe særlig gode på å forsvarere noe som helst, og jeg ser for meg at angrep vil være det begge lags managere har som hovedfokus på blokken sin i dag. Jeg tror vi får se mål, fra begge lag og ikke så få heller.

Forstår faktisk ingenting av linjene som er satt på over/under i denne kampen her, og jeg kommer til å dunke hardt inn på en linje jeg anser som et vanvittig bra spill.

Over 2.0 mål (Asian Total) i kampen til 1.79 hos Mr.Green spilles hardt!

Lykke til med dagens spill – ha en riktig så god helg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑