Oddstips – Southampton v Liverpool

Skrevet av Mattis Fiske

Liverpool tar turen til Southampton i det som vil bli Virgil van Dijks første tur tilbake til sørkysten etter £75-millionovergangen i januar. Mattis Fiske har analysert kampen, og kommet frem til et oddstips.

Les oddsen.nu sitt oddstips til Southampton v Liverpool her!

Southampton kan forlenge sin ubeseirede rekke til 7 kamper i alle turneringer når de tar i mot Liverpool på St. Marys søndag ettermiddag. Mauricio Pellegrinos menn sikret seg en ekstremt viktig seier sist med 3-2 og 3 poeng borte mot West Bromwich Albion sist helg. Til tross for at de ikke har tapt på 6 kamper, så var dette den første seieren på 13 kamper.

«Soton» ligger nå plassert på en 15. plass med kun 2 poeng ned til nedrykksplass. Liverpool spilte 2-2 på Anfield forrige helg i det som mildt sagt kan kalles et dramatisk oppgjør mot Tottenham. Etter å ha ledet oppgjøret 2 ganger, og spesielt etter Mohamed Salahs 2-1-scoring like før slutt, så var det skuffende for Klopp og hjemmelaget å rote bort en så viktig seier. «The Reds» er i brukbar form med 4-1-1 på de 6 siste. Bortestatistikken viser 7-3-3 – noe som gjør de til det tredje beste bortelaget i serien.

Adam Lallana har ikke mottatt noe straff fra FA angående utvisningen for U-23-laget i kampen mot Tottenham ettersom at karanter i u23-ligaen ikke bærer over til Premier League, så han skal være tilgjengelig. Ragnar Klavan og Joe Gomez er tilbake i trening, men om de rekker morgensdagens kamp er heller usikkert. Southampton har ingen skadeproblemer, og kan stille med fullt lag minus Charlie Austin som fortsatt er ute med sin hamstringskade.

Jeg syns at når man setter disse lagene opp mot hverandre spill-mot-spill så syns jeg en odds ikke så alt for langt unna 2-tallet er fint for Liverpool-seier. Liverpool har også tendensen til å slå seg ut i full blomst mot svakere lag på bortebane, selv om de nylig tapte mot svake Swansea.

Spillforslag: Liverpool til å vinne – 1.82 hos Mr.Green

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑