Oddstips: Real Madrid – PSG

Skrevet av Mattis Fiske

Regjerende mestre Real Madrid tar imot Pars Saint-Germain i det første av to møter i Champions Leagues 16-delsfinale – i det som ventes å bli et fyrverkeri av et oppgjør.

Se oddstipsene for kveldens CL-kamper til vår samarbeidspartner oddsen.nu her

Zinedine Zidanes menn skaffet seg en viktig selvtillitsboost foran dagens kamp etter at de slo Real Sociedad 5-2 på Santiago Bernabeu i den hjemlige ligaen i helgen. For ellers står ikke ting veldig bra til i den spanske hovedstaden. «Los Blancos» ble nylig slått ut av Copa del Rey av lille Leganes, og de har havnet massive 17 poeng bak Barcelona i serien, så Champions League er deres eneste håp for å kunne fylle opp et allerede stappfullt trofeskap ytterligere. PSG er på stø kurs til å vinne sin syvende ligatittel.

Hovedstadsklubben har en 12-poengs luke ned andreplasserte Monaco med 13 kamper igjen å spille. De tapte riktignok mot Lyon for noen uker siden, men foruten den så har de vunnet de åtte siste i serien, samt seks cupkamper, og mange av de med utklassingssifre, før det siste tapet. Cavani var ikke med i helgen, men skal være klar for i kveld. Thiago Motta er fortsatt skadet. De foregående seks møtene disse imellom har endt med to seire til hvert av lagene, og da naturligvis med to poengdelinger. Lagene møtte hverandre i gruppespillet tilbake i 2015/16-sesongen. Møtet på Parc des Princes endte målløst, mens Real Madrid dro i land en 1-0 seier hjemme i Madrid.

2E13EC1700000578-0-image-a-41_1446584937685
Nacho ble den overraskende matchvinneren mot PSG i CL i fjor.

Det er fortsatt tidlig februar og Real Madrid har allerede sluppet inn flere mål på eget gress (22 mål på 21 kamper) enn hva det gjorde hele forrige sesong (21 mål på 28 kamper). Det hjelper de ikke ytterligere at viktige Daniel Carvajal er ute med suspensjon. Pariserne har på sin side scoret i samtlige 29 kamper (74 mål) denne sesongen i alle turneringer – noe som gir et målsnitt på ville 3.4 mål per kamp. Alt dette tatt i betraktning, så er det vanskelig å unngå et spill på gjestene. Jeg mener at franskmennene har minst 60% sjanse for å ta med seg minst ett poeng hjem til Paris. Det gjør at vi prøver oss på et spill der PSG starter med ett mål og vinner.

Spillforslag: PSG +0.5 (Asian) til 1.68 hos Mr.Green

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑