Oddstips: Hertha Berlin – Mainz

Skrevet av Mattis Fiske

Bundesligaens 23 runde sparkes i gang fredag 16. februar når hovedstadslaget Hertha Berlin tar imot nedrykksplasserte Mainz.

Kveldens hjemmelag befinner seg plassert midt på tabellen på 11. plass. Med sine 30 poeng etter 22 kamper har Østtyskerne 4 poeng opp til 6. plassen som gir muligheten for spill i Europa til høsten. En plass som i øyeblikket besittes av Schalke 04.

Sjekk ut helgens oddstips fra oddsen.nu sine eksperter

Hertha Berlin må til tross for at de jakter en europacupplass også ha øyne i nakken med tanke på tabellen. Kveldens motstander, Mainz, ligger i øyeblikket på kvalifiseringsplassen med sine 20 poeng. Skal Mainz klare å ta innpå Hertha Berlin og de andre lagene foran seg, må poengfangsten ta seg opp betraktelig. 3 strake tap, og 5 tap på de 6 siste lukter nedrykk.

Kampfakta: – Mainz har sluppet inn minst 2 mål i sine 10 siste kamper i Bundesliga – Mainz har spilt uavgjort til halvtid og endt opp med å tape de 3 siste bortekampene i serien – Mainz har ikke vunnet på reise de siste 17(!) ligakampene – De siste 5 kampene til Hertha Berlin i ligaen har det endt under 2.5 mål – 5 av de 6 siste oppgjørene disse i mellom har endt under 2.5 mål. Den ene kampen som gikk over inneholdt 3 mål.

Fabian Lustenberger kan komme inn i midtforsvaret om Jordan Torunarigha ikke blir klar etter en hoftesmell. Davie Selke sliter med en forkjølelse og kan bli erstattet av Vedad Ibisevic på topp.

Stefan Bell og Alexander Hack må kjempe om den ledige stopperplassen i Abdou Diallos fravær. Emil Berggreen får mest sannsynlig fornyet tillit på topp, noe som sørger for at tidligere Eliteseriekjenning Anthony Ujah må finne seg i å bli plassert på benken igjen.

Spillet: Hertha Berlin slipper sjelden inn mye mål hjemme på Olympiastadion, men nullen sprekker ofte nok til at Mainz fort kan få seg en nettkjenning her. Mainz lekker som en sil bakover og har sluppet inn hele 41 mål så langt, noe som er verst i Bundesliga. Vedad Ibisevic er tilbake for hjemmelaget etter et lengre skadeopphold. En spiller som ofte gjør det bra om lag som ofte legger seg bakpå sånn som Mainz.

Jeg tror Hertha kommer til å gå rett i strupen på gjestene å ta kontrollen, og mest sannsynlig vinne dette, men jeg velger å heller gå for over-linjen kontra å spille på en hjemmeseier her.

Spillforslag: Over 2.5 mål til 2.10 Mr.Green

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑