Fantasy PL: 3 spillere du bør kjøpe og selge!

Skrevet av FantasyEspen

Premier League er endelig tilbake etter at FA-cupen ble spilt forrige helg. Det har da blitt spilt Champions League, Europa League samt FA-cup siden forrige PL-kamp. Da er det godt å være tilbake med en FPL-artikkel! Vår Fantasy-ekspert, FantasyEspen, har sett på runden som spilles denne helgen og kommet med 3 anbefalninger om hvem som bør kjøpes og selges.

Les vår artikkel om de tre beste spillerne denne sesongen i PL!

3 spillere du bør kjøpe

Roberto Firmino

Brasilianeren er i sin livs beste form, og herjer for Liverpool om dagen. Ligger på en soleklar 3. plass på antall poeng fra angripere, til tross for prislappen på 9.2m. Når han først leverer, blir det ofte mye poeng. Sist han leverte mindre enn 8 poeng når han først var involvert var helt tilbake GW 12 mot Southampton. En fordel med Firmino nå er at han har kamp i GW 31, hvor flere topplag har en såkalt «blank».dwb2gwvw0aivjon.jpg

Riyad Mahrez

Fikk ikke overgangen sin til Manchester City som han sterkt ønsket, og det så lenge ut til at han aldri ville kle seg i en Leicester drakt igjen. Men nå er han tilbake igjen i toppslag, og slo likeså greit til med en Man of the match i FA cupen mot Sheffield Wednesday, hvor han styrte spillet og noterte seg for en assist. Tar man bort «blanken» i GW 31 har Leicester 9 kamper på rad som er meget bra. Dette gjør ikke mannen som allerede står med 18 målpoeng mindre aktuell.

Virgil Van Dijk

Den høyreiste nederlenderen hadde en noe trøblete start for de røde, men begynner å vise hvorfor Liverpool måtte punge ut så mye penger for han. «Man skal ikke ha Liverpool-spillere bak» har vært en gjenganger i flere år på fantasy, men Liverpool har faktisk bare Manchester City foran seg på shots conceded per game. Van Dijk har allerede vist at han kan score mål (mot Everton i FA cupen), og flere mål er i vente. De siste 4 kampene har Van Dijk 7 skudd, så en potensiel 15-poenger ligger å lurer i horisonten. Som Firmino har også Van Dijk kamp i GW 31, som kan bli viktig i en runde med ellers relativt svake forsvarspillere tilgjengelig.p180122-018-swansea_liverpool.jpg

3 spillere du bør selge

Nicolas Otamendi

Generalen i Manchester City sitt forsvar har levert solid for oss gjennom hele sesongen, men nå er det kanskje på tide å se andre plasser. Kampene fremover kommer tett som hagl for Manchester City, og de to neste kampene i ligaen er toppoppgjør mot Arsenal og Chelsea, etterfulgt av Stoke (A), BLANK, Everton (A), Man Utd (H), Spurs (A). Gjennom dette programmet blir 6.4m en dyr prislapp å holde på, og jeg forventer også mindre spilletid for Otamendi med viktige cupkamper fremover. At City har 1 clean sheet på siste 6 ligakamper gjør det heller ikke mindre aktuell å kvitte seg med argentineren.508734232.0

Jesse Lingard

Har levert solide 2-poengere og 3-poengere i flere runder på rad nå, og det er hele 5 runder siden at han leverte noe som helst. Plassen på laget blir også mindre og mindre sikker, i tilegg til at Manchester United sliter med å score spesielt med mål. Har du «J-Lingz» på laget er det nok på tide å se seg etter noe nytt.

Les helgens oddstips fra ekspertene i oddsen.nu her!

Marcos Alonso

Fantasy-ynglingen har vært en trofast tjener for oss i en lang stund nå, og det kan bli tungt å si farvel. Nå venter et tøft program, i tilegg til at Chelsea ikke har kamp i GW 31. I den ene «fine» kampen, GW 30 mot Crystal Paalce, har Chelsea akkurat spilt borte mot Manchester City, og har en særdeles viktig bortekamp mot Barcelona kun 4 dager senere. Kampen mot Crystla Palace kan derfor bli en kamp hvor Emerson får spille, som noterete seg for en assist mot West Brom nylig.marcos-alonso-1140x712.jpg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑