Kåring: De 3 beste spillere i Premier League

Skrevet av Anders Muren

Vi går inn mot de siste månedene av årets Premier League sesong. Flere spillere har herjet, men tre spillere har spesielt pekt seg ut i årets versjon av Premier League. Vi har kåret de tre beste spillerne denne sesongen hittil.

Lik vår Facebook-side og følg oss på Twitter!

3. Harry Kane (Tottenham)

Engelskmannen som aldri slutter å imponere. Storscoreren for Tottenham har puttet hele 23 mål på 26 kamper. Kane er farlig på hodet, med beina, utenfor 16-meteren og skaper sjanser i fleng. Hans 23 mål er fordelt slik: 9 fra høyrefoten, 9 fra venstrefoten og 5 headinger. Samtidig til å være en av favorittene til å vinne ”player of the year”, er han samtidig en av favorittene til å vinne toppscorertittelen. Med 23 nettkjenninger har han 2 mål mer enn andreplass på toppscorerlisten.

oddsennu banner

 

2. Kevin De Bruyne (Manchester City)

Den belgiske magikeren har vist hvorfor han blir regnet som en av årets spillere i verden. Med hele 14 assist på 27 kamper har han tatt 2017/18-sesongen med storm. En spiller som virkelig har funnet seg til rette i et av ligaens beste lag og en av de beste managerene i verden. Ikke bare serverer han pasninger, men han scorer også. Hele 7 mål har han puttet selv.skysports-kevin-de-bruyne-manchester-city-football_3910300

De Bruyne skaper sjanser i fleng for City og er en av de viktigste spillerne i det som ser ut til å bli årets vinnere av Premier League. Å plassere en slik spiller på andreplass er ikke en enkel sak, men det jeg mener er årets spiller er en mann som har imponert for et lag som ikke innehar like stor kvalitet som Manchester City.

 

1. Mohamed Salah (Liverpool)

Hans første ordentlige sesong i kanskje verdens største liga. En signering som det ble stilt mange spørsmålstegn ved. En spiller som hadde noe å bevise etter en mislykket opphold i Chelsea. Mohamed Salah. For en spiller og for noen prestasjoner vi har sett av den egyptiske teknikeren. Den viktigste spilleren for Liverpool og grunnen til at de røde fra Liverpool er så høyt oppe på tabellen.

Salah har scoret hele 22 mål fra posisjoner som høyre & venstreving, samt spiss. Han har også servert syv strøkne assist. Han har kun opplevd tre tap som Liverpool-spiller og viser til hver kamp hvor viktig hans offensive bidrag er.

Mohamed Salah vinner denne kåringen på grunn av det faktumet at dette er hans første ordentlige sesong, han spiller for et lag som har vært noe mer ustabilt til tider,  og enkeltprestasjonene og målene har vært på et veldig høyt nivå.912d214f-1e17-404f-90b2-e22b87e16dc3

 

 

 

2 kommentarer om “Kåring: De 3 beste spillere i Premier League

Legg til din

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑