Oddstips: Man Utd – Chelsea

Skrevet av Mattis Fiske

Chelsea tar søndag turen til den røde delen av Manchester for å prøve å komme seg à poeng med de røde djevlene.

I forhold til Chelsea som mest sannsynlig må vinne på Old Trafford for å fortsatt inneha en av de fire plassene som gir muligheten for Champions League-spill neste sesong, kan United skaffe seg ytterligere pusterom ned til de andre konkurrentene om spill i Europas gjeveste cup.

De tre beste spillerne i Premier League denne sesongen. Se hvem vi har kåret til årets beste hittil.

Manchester United vil definitivt bli en hard nøtt å knekke for Contes mannskap, for søndagens hjemmelag har kun blitt beseiret av naborival Manchester City på eget gress denne sesongen. Laget kan, foruten det ene tapet, skilte med solide 15 seire og 2 uavgjorte. Lagets sisteskanse, som man vel udiskutabelt kan kalle lagets viktigste spiller, David de Gea, har kun sluppet inn 5 mål på disse kampene.

Chelsea har kommet tilbake på vinnersporet i serien etter bekvemme 3-0 over svake West Bromwich forrige runde. Fansen er nok allikevel ikke trygge på eget lag etter å ha gått på flere vonde tap de siste ukene (Bournemouth 0-3 og Watford 1-4).

Alle de fem siste oppgjørene mellom disse lagene på Old Trafford har endt under 2.5 mål, og kun i ett av de oppgjørene har begge lagene funnet veien til nettmaskene. Melodien har vært ganske så lik de gangene lagene har målt krefter på Stamford Bridge (3/4 endt under 2.5, og alle med kun ett scorende lag) de siste årene.JS123258853_conte-mourinho-sport-xlarge_trans_NvBQzQNjv4Bqu4gL7XWaXcg95Oi24fZsaXd58dysql_cX63LwRU5oRo

Josè Mourinho og Antonio Conte har den siste perioden sendt kraftige stikk til hverandre og virkelig vært ute med piggene. Kallenavn som «klovn», «falsk», «liten mann», lagd narr om manglende hårlinjer og anklager om demens har blitt skutt frem og tilbake. Det man gjerne kan kalle en komisk ballade, har nok satt seg solid i hodet på de to, og begge legger nok mye æresstolthet i dette oppgjøret. Alt dette tror jeg vil ha noe å si for hvilken kamp vi vil få servert. Resultatmessig disse managerne imellom, så kommer italieneren best fra det med 3 seire, 1 uavgjort, og null tap mot portugiseren.

Oddstips: Under 2.5 mål @ 1.75 Mr Green

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑