Oddstips – Sesongstart i MLS

Skrevet av Christian K

Major League Soccer er endelig tilbake igjen, og vi har fått MLS-entusiasten Christian til å produsere et par oddstips til de to første kampene i kveld.

Toronto FC vs Columbus Crew (19:00)

Fjorårets MLS-mester tar i mot Columbus Crew til seriepremiere på BMO-field. Begge lag har fulle tropper og ingen skader eller suspensjoner. Angrepet til Toronto er det beste angrepet i MLS med Vazquez, Altidore og Giovinco og jeg forventer mål fra de i kveld. Columbus har mistet toppscorer og stjernespiller Ola Kamara til LA Galaxy og erstattet han med Gyasi Zardes som kun scoret to mål i fjor og per nå ser jeg på keeperen deres Zack Steffen som deres beste spiller.

De forventede lagoppstillinger er tilnærmet lik den som startet dette oppgjøret på slutten av sesongen i fjor, da Toronto blant annet misbrukte et straffespark men allikevel vant 1-0. Toronto har allerede spilt to obligatoriske kamper i 2018 og vist seg fra en god side, da de slo ut Colorado Rapids 2-0 over to oppgjør i CONCACAF Champions League. Jeg forventer at de regjerende mesterne slår Crew, og jeg tror de gjør det med over 2 mål. Derfor tar jeg et spill til denne kampen:

Toronto -1 (Asian Handicap) – 1.86 hos Mr Green

 

Houston Dynamo v Atlanta United (21:30)

To av de mestscorende lagene i MLS i fjor møtes allerede i Gameweek 1, og det er duket for en underholdende kamp på BBVA Compass Stadium. Jeg tror denne kampen kan bli helt Texas når det kommer til målsjanser, passende nok er det nettopp der kampen spilles.

Atlanta United kruset gjennom grunnspillet i MLS i fjor tok med seg et målsnitt 3.24 i kampene sine på veien. Houston Dynamo var også ekstremt sterke når det gjelder scoringer, de snittet 3.00 i sine kamper. Fra i fjor har Houston Dynamo mistet spissen sin, Erick Torres som scoret 14 mål i fjor. 5 av de på straffer. Manotas erstatter han og i mine øyne er han en mer komplett spiss, høyere fart og bedre fysikk. Josef Martinez, Miguel Almiron og Ezequiel Barco leder an angrepet til Atlanta. Jeg forventer mål og spiller derfor:

Over 2.5 Mål –  1.76 hos Mr Green

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑