Oddstips: Crystal Palace – Man Utd

Skrevet av Mattis Fiske

Runde 29 i Premier League avsluttes mandag kveld på Selhurst Park når Alexander Sørloth og hans Crystal Palace tar i mot José Mourinho og Manchester United.

De røde fra Manchester går inn i denne kampen med fornyet selvtillit etter å ha kommet tilbake fra 0-1 mot Chelsea forrige runde. En sårt tiltrengt scoring mot et topp 8-lag for de røde djevlenes spydspiss, Romelu Lukaku, sørget for utligningen, før Jesse Lingard avgjorde kvarteret før slutt. United har enda en håndfull med spillere ute med skade. Phil Jones, Ander Herrera, Daley Blind, Marcos Rojo og Marouane Fellaini er fortsatt plassert på sidelinjen og vil ikke være med i troppen til kvelden oppgjør. Zlatan Ibrahimovic er tilbake i full trening, men kommer nok ikke til å være aktuell for noe tropp før neste uke. unisportstore banner

Kveldens hjemmelag, Crystal Palace, går inn i denne kampen plassert under streken. Etter Southamptons poeng hjemme mot Stoke, passerte de Manchester Uniteds motstandere for kvelden, og sørget for at de falt ned til utrygg grunn. «The Eagles» må klare seg uten tidligere Manchester United-spiller Wilfried Zaha, som er ute med skade. Nåværende United-spiller, Timothy Fosu-Mensah kan grunnet akkurat det, ikke spille kveldens kamp. Mamadou Sakho, Jason Puncheon, Scott Dann og Ruben Loftus-Cheek er også blant de mange Crystal Palace-spillerne som er utilgjengelige for kvelden.

I sine 17 kamper mot Manchester United i Premier League, står Crystal Palace fortsatt uten seier mot de røde djevlene. Den ekstraordinære rekken er rekord for Palace, som ikke har en lignende negativ statistikk mot noe annet lag i toppdivisjonen. José Mourinhos lag er sammen med naborival, City, ligaens gjerrigste lag med kun 20 innslupne mål, noe som gir ett snitt på 0.7 baklengs per match. David De Gea har holdt buret rent 15 ganger så langt, noe som er flest i ligaen. Palace har på sin side et av de svakeste angrepene med kun 25 mål på 28 kamper. Et målsnitt på under en nettkjenning per kamp. Palace har sluppet inn minst 2 mål i 6 av 14 hjemmekamper så langt.

B71E4B5BCDF14F1EAC73122712E1C55C.ashx
I høst vant Man Utd 4-0 over Crystal Palace i Premier League.

Jeg tror Palace kommer til å legge seg veldig lavt, noe sånt som de gjorde i hjemmekampen mot Tottenham sist, og hindre at United får de overgangene de ønsker. Denne kampen lukter borteseier lang vei, men borteoddsen blir vel lav. Hjemmelag scorer sjelden, og ingen av angrepsspillerne ser ut til å knekke koden. Derfor gjør jeg som forrige runde, og prøver meg med på et målfattig oppgjør. Tror United tar denne uten for mange mål involvert.

Spilltips: Under 2.5 mål – 1.84 hos Mr Green

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑