Oddstips: Sesongspill til Eliteserien

Skrevet av Marius Nyman

Vi er glade for å presentere vår nye oddstipser som vil ha fokus på å levere solide oddstips i Eliteserien 2018. I denne artikkelen vil han komme med første del av sesongspillene sine til årets sesong. Følg med videre utover i uken for flere sesongspill. Marius presenterer seg selv:

«Da er det ikke lenge før ny sesong sparkes i gang og i den anledning har jeg tatt for meg noen spennende sesongspill. Jeg kan begynne med å presentere meg selv. Mitt navn er Marius Nyman og er vokst opp i vakre Lofoten, men heier på Brann (har sin historie). Jeg er i overkant opptatt av Eliteserien og nyter heller Glimt – VIF kontra en middelmådig PL-kamp. Jeg er svak for høyoddsere og derfor er det viktig for meg at man har flere spill slik at man fordeler risikoen»

Det er mye som kan gå galt i løpet av en sesong. En viktig spiller kan bli solgt/skadet, en trener må gå etc. Derfor er det viktig å ta hensyn til disse faktorene når man setter sesongspill å vite risikoen man utsetter seg for. Oddsen er i skrivende stund.unisportstore banner

La oss begynne med noen plassering/tabellspill. De fleste er inneforstått med at RBK mest sannsynlig tar gullet i år og. De ligger til rolige 1.50 og det er ikke her verdien ligger. Men hvis vi ser på andre varianter finner vi straks litt gull. Jeg har veldig trua på at Bodø/Glimt kan gjøre en positiv sesong. Vi snakker ikke noe forrykende sesong, men at de skal klare å komme på midten har jeg trua på. Når man i tillegg får hele 4 i odds på Glimt topp 8 så synes jeg det er for bra til å stå over.

Bodø/Glimt topp 8 – 4.00 hos Mr.Green

Leter man videre finner man litt krydder. Spillet «Vinner uten Rosenborg, Sarpsborg 08 og Molde» ser meget profitabelt ut. Her får du Godset til 2.5 og Brann til 5. Slik dette spillet fungerer er at man tar bort de nevnte lagene fra sluttabellen. La oss da si at tabellen ender slik: RBK, Molde og Sarpsborg på 3. Da vil Godset, som for eksempelets skyld havner på 4. plass vinne. Her er det verdi på både Godset og Brann etter min mening. Begge disse lagene skal kjempe om en topp 5 plassering.

Godset vinner uten RBK, Sarpsborg og Molde – 2.50 hos Mr.Green

Brann vinner uten RBK, Sarpsborg og Molde – 5.00 hos Mr.Green

_E6A0453Eirik Ulland Andersen

 

«Best av resten» tar for seg Brann, Haugesund, Start, Tromsø og Bodø/Glimt. Her får man 2 i odds! på at Brann får beste sluttplassering av disse. Den kjøper jeg plenty av.

Brann «best av resten» – 2.00 hos Mr.Green

Sandefjord har sett fryktelig svake ut i oppkjøringen og merker nok at Bohinen er borte. Jeg sliter med å se hvem som skal redde dem. Engblom har enda ikke vist noe på det øverste nivået. Kastrati dabbet av etter en god start. Sødlund og Lorentzen har mål i seg men kommer de til sjanser? Ranheim kan hente mye på engasjement og glød etter opprykket, men har en veldig tynn stall spør du meg. Det er disse to jeg tror kommer til å kjempe om sisteplassen. Og når man får henholdsvis 3.50 og 5.25 på disse så kjøper jeg det med en moderat innsats.

Laget som kommer sist: Sandefjord – 5.25 hos Mr.Green

Laget som kommer sist: Ranheim – 3.50 hos Mr.Green

En kommentar om “Oddstips: Sesongspill til Eliteserien

Legg til din

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑