Oddstips: Sesongspill Eliteserien II

Skrevet av Marius Nyman

Vår Eliteserie-tipser, Marius, kommer med del 2 av sine sesongspill her for sesongen i Eliteserien. 5 tips totalt her med vurderinger og analyser.

Les første del av årets sesongspill fra Marius HER.

RBK kommer til å score mål i år og, de har så mye offensiv kvalitet. Men 1.65 på at de skal score flest mål i år stinker ikke verdi. De endte opp med 57 mål forrige sesong og har hentet inn Søderlund. Molde har solgt sin toppscorer og hentet inn Chima. Og hvis man ser på formen Amang viser i oppkjøringen kan det bli en farlig duo. Tar man med Håland og Brustad i tillegg så lukter det mål. Molde startet trått i fjor, jeg har trua på at OGS tar tak fra første spark på ballen. 8 i odds er meget pen på at Molde blir laget med flest scorede mål. Godset ligger til 10 i odds, og ser man på progresjonen til Godset under Skullerud så er det en meget fin pris. Tar man med Mos, Jradi og Ulland i miksen ser det bra ut. Kjøper lodd på begge disse til en liten innsats.

Lag med flest mål: Molde – 8.00 hos Mr.Green

Lag med flest mål: Strømsgodset – 10.00 hos hos Mr.Green

unisportstore banner

Som nevnt tidligere tror jeg de fleste er enige i at RBK tar dette og 1.50 var ikke all verden å skryte av. Bendtner som ble toppscorer i fjor holder seg nok i bartebyen fram til sommerens VM. Spørsmålet er om han blir med videre etter det. Hvis man med sikkerhet kunne vite dette er spillet «vinner av ligaen og toppscorer» med henholdsvis RBK og Bendtner meget fint. Her får du hele 4 i odds! Men så har trønderne hentet inn en gammel kjenning som har bøttet inn mål for RBK før. Søderlund er en mann som blir ut sesongen, og rullering på han og Bendtner ligger i kortene. Jeg spiller heller denne varianten.

Vinner og toppscorer: Rosenborg og Søderlund – 7.00 hos Mr.Green

Til slutt gjenstår det litt krydder for de som liker det. Chima er hentet inn og er etter alle solemerker en som skal satses på. Her får man 2.50 på at han blir Moldes toppscorer. En pris jeg synes er alt for høy. Spesielt når du får  magre 1.80 på Amang som ikke er noe klart førstevalg.

Scorer flest mål for Molde: Chima – 2.50 hos Mr.Green

Bli med i vår Fantasy-liga i Eliteserien. Vinneren stikker av med FIFA 18

Og til slutt. Skulle RBK eller Søderlund ikke klare å vinne serien eller toppscorertittelen er det greit å ha noe å falle tilbake på. Siden vi allerede er investert i Søderlund er ikke 3 i odds på at han skal bli beste norske målscorer noe å juble for. Ohi ligger til pene 5, men det er også tvil om hvor lenge han blir i klubben. Godset derimot har to spillere som kan score. Problemet er at Skullerud spiller med en spiss framfor Jradi. Mos eller Pedersen? Begge kan bli toppscorer blant nordmennene, men spørsmålet er hvor mye de blir rullert på og hvem som blir satset på. Pedersen sin skadesituasjon er også en faktor. Jeg går for Mos.

Norsk spiller med flest mål: Mos – 5.00 hos Mr.Green

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑