Kombinert XI: Man Utd v Liverpool

Skrevet av Anders Muren

På lørdag braker det løs! Manchester United får besøk av sin erkefiende Liverpool. Kampen om topp 4 plasseringene er i full gang og denne kampen kan være med å avgjøre hvem som kommer lengst opp på tabellen.

boost lfc 10
For å få oddsboosten så må du gjøre innskudd, og trykke på Liverpool til å vinne. Deretter blir oddsen automatisk gjort om til 10.00 (nye kunder)

Keeper: David de Gea (Manchester United)

Spanjolen blir sett på som den beste keeperen i verden og har virkelig gjort seg fortjent til den tittelen etter hva vi har sett de siste sesongene. I årets sesong har de Gea holdt nullen 15 ganger og er favoritt til å bli årets keeper. Selvskreven.

Høyreback: Antonio Valencia (Manchester United)

Med tre mål på 25 kamper har Valencia gjort seg fortjent til en plass på dette laget. Beistet fra Ecuador har blitt til en av de viktigste spillerne for Mourinho og er selvskreven på et lag som ellers sliter med skader i de bakre rekker.

Midtstopper: Virgil van Dijk (Liverpool)

Etter kun fem kamper for Liverpool så ser man tydelig at de har forbedret seg i forsvar. Før van Dijk dro til Liverpool hadde han lagt ned en sterk periode bak seg i Southampton og kommer til å bli en av nøkkelspillerne i dette oppgjøret.

Midtstopper: Phil Jones (Manchester United)

En av midtstopperne som har figurert mest hos Manchester United denne sesongen. De røde fra Manchester er det laget etter Manchester City som har sluppet inn minst mål. Dette er masse takket være en verdensklasse målvakt, men også en Phil Jones som har funnet formen.

Venstreback: Andrew Robertson (Liverpool)

Woowzah! For en spiller han har blitt etter en vanskelig start. Robertson har vist klasse og imponerende takter de siste månedene. Den 23-årige skotten har tatt seg fast inn på laget og har gjort seg mer enn nok fortjent til å spille på et historisk godt Liverpool-lag.

forsvar mufc lfc

Midtbane: Nemanja Matic (Manchester United)

Matic har vært både god og svak dette året. Mannen som har spilt flest kamper for Mourinho i årets sesong har hatt en berg og dalbane sesong. Startet godt, halvveis virket han mer og mer sliten, men har kommet seg sakte, men sikkert tilbake i godform. En viktig brikke før lørdagens storoppgjør.

Midtbane: Emre Can (Liverpool)

Jeg syns dette er en veldig undervurdert spiller som mange supportere ofte overser. Emre Can er en av de viktige brikkene for at Liverpool fremstår som et mer balansert lag og det merkes når han ikke spiller. Selvsagt har også Can noen svake perioder, men av det jeg har sett har han fremstått mer stødig og god enn noe annet.

Midtbane: Paul Pogba (Manchester United)

Altså, all den kritikken rettet mot franskmannen er i det strengeste laget. Selvsagt har han en drøy prislapp, han har en sterk personlighet og har slitt med formen de siste ukene. En ting er sikkert og vist, den franske maestroen oser av klasse i hver kamp han spiller. En spiller som virkelig må få tilbake godformen om Manchester United skal fullføre denne sesongen best mulig, men har ikke vært så dårlig som mange skal ha det til.

midt mufc lfc

Høyreving: Mohamed Salah (Liverpool)

Er det noe vits å begynne forklaringen om hvorfor han har en plass på dette laget? Trollmannen fra Egypt har det blitt skrevet masse om og han er uten tvil en av de beste spillerne i årets utgave av Premier League. Har scoret 28 mål og levert åtte assist på 28 kamper. Selvskreven.

Venstreving: Roberto Firmino (Liverpool)

Om vi skal snakke om undervurderte spillere, så kan vi jo nevne Firmino. Først satt i skyggen av Coutinho, deretter satt i skyggen av Salah, men mannen fra Brasil med de beste feiringene begynner å ta steg ut fra disse såkalte skyggene. Firmino er en spiller som passer perfekt i systemet til Klopp. Scoret 13 og syv sterke assist på 28 kamper.

Spiss: Romelu Lukaku (Manchester United)

Monsteret som tok turen fra den blå delen av Liverpool og over til den røde delen av Manchester har også hatt en berg og dalbane lignende sesong. En ting skal derimot sies, Lukaku har scoret 14 mål på 28 kamper og viser seg å være en viktig brikke i hver kamp som spilles under Mourinho. Belgieren må derimot begynne å levere i disse toppoppgjørene og lørdagens møte med Liverpool er en perfekt plass å ta nettopp det steget.

angreo mufc lfc

Husk å hent oddsboosten til kampen. Liverpool til å slå Man Utd til 10.00 i odds (ingen omsetningkrav på gevinsten!) hos Mr.Green!

Det er altså 6 spillere fra Man Utd og 5 spillere fra Liverpool. Her er det fulle laget:

fullt lag lf mfc

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑