Oddstips: Eliteserien Runde 1

Skrevet av Marius Nyman

Endelig er Eliteserien her igjen, og vår Eliteserie-tipser har funnet tre spill til åpningsrunden. Blir det gevinst?

Ranheim – Brann

Brann kommer på besøk til Extra arena 10. mars. Undertegnede skal selvfølgelig overvære denne godbiten fra det nystøpte bortefeltet til Ranheim. Det er ikke uten grunn at Brann kalles de hjelpeløses hjelper. Ranheim har alt å vinne, en giv bare nyopprykkede lag kan ha. Det blir en tøff batalje og dette kan bli en krig. Skålevik melder seg klar til kamp og har scoret i hver kamp i sesongoppkjøringen og er i god form. Du får 3.15 på at han skal score, den tar jeg.

Spilltips: Skålevik scorer til 3.35 hos Mr.Green

ff fantasy

Strømsgodset – Stabæk

Dette er en kamp det lukter mål av. Godset med en vanvittig bredde på topp, og Stabæk som kan score men også slipper inn en del. Når man får 1.98 på over 2.75 er det for bra til å stå over. Godset skal være i toppen i år. Den offensive rekka er klar til kamp.

Spilltips: Over 2.75 til 1.88 hos Mr.Green

Kristiansund – Vålerenga

KBK skal ta fatt på den famøse andresesongen, og det blir spennende å se hvem de klarer å beholde. VIF hadde en dårlig sesong i fjor ut fra forutsetningene. KBK var gode hjemme i fjor og jeg kan ikke se noe nevneverdig styrke hos VIF. Et godt hjemmelag mot et dårlig bortelag. VIF vant kun 3 kamper borte, mens KBK kun tapte 2 hjemme. KBK +0 til 2.07 er et meget pent spill om jeg får si det selv.

Spilltips: Kristiansund +0 til 2.07 hos Mr.Green

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑