Unisport konkurranse!

Sponset artikkel

I samarbeid med vår partner Unisport kjører vi en konkurranse hvor du kan vinne en Eliteserie-drakt til en verdi av 699,- Unisport er Skandinavias største nettbutikk av fotballdrakter, fotballsko og annet fotballutstyr. Se hele utvalg her. De flotte menneskene bak Unisportstore gleder seg stort til den nye sesongen, og Jørgen fra Unisport har skrevet litt om sesongen som venter:

Eliteserien er endelig tilbake! Forrige sesong ble dominert av Rosenborg fra start til slutt, men nå er flere lag klare for å utfordre trønderne. Allerede i første kamp møter Rosenborg fjorårets tredjeplass Sarpsborg. Sarpsborg har forsterket laget med 12 nye spillere og er nå klare til å klatre enda noen steg på tabellene. Det blir utrolig spennende å se om storlag som Molde, Vålerenga eller Brann igjen kan bli seriemester, eller om det blir et overraskelseslag som plutselig tar tittelen til slutt.
Noe av det beste med Eliteserien er når nye talenter viser seg fram. Vil det komme et nytt supertalent fra talentfabrikken Strømsgodset eller vil det unge Stabæk laget komme med flere unge stjerner. Når vi snakker om Stabæk sitt unge lag, vil mye av ansvaret ligge på spissen Ohi Anthony Omoijuanfo, som valgte å takke nei til et tilbud fra Kina tidligere i år. Ohi kom på en andreplass forrige sesong med 17 mål, men det var dansken Niklas Bendtner som ble toppscorer i 2017. Nå får han konkurranse på spissplassen mot Alexander Søderlund som har komme tilbake til Eliteserien etter å ha spilt de siste sesongen for St. Etienne.

Ranheim og Bodø/Glimt rykket i høst opp til Eliteserien og de kan forvente en hard kamp for å unngå nedrykk. Men nyopprykkede Brann klarte i 2016 en flott sølvplass, så alt er mulig i norsk fotball!

Konkurransen!

For å feire starten på Eliteserien deler vi ut en valgfri fotballdrakt fra Eliteserien med Unisport til verdi av opptil 699,-! Du kan enten velge en norsk fotballdrakt eller en annen drakt etter ditt ønske.

Slik deltar du:

  1. Lik Unisportstoreno på Facebook
  2. Lik Fotballfans på Facebook
  3. Retweet DENNE tweeten

    Vinneren blir annonsert onsdag 14.mars!
    unisportstore konk

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑