Oddstips: Eliteserien Runde 2

Skrevet av Marius Nyman

Runde 2 er forhåpentligvis i gang til helgen. Det er fortsatt litt usikkerhet angående matta på Åråsen, så vi holder oss unna den for øyeblikket. Det er fortsatt tidlig og mange av lagene er enda litt ute av det. Holder innsatsen rolig i starten fordi det er såpass ujevne forhold og prestasjoner.

Haugesund – Molde

Molde fikk en forrykende start mot et tamt og dårlig Sandefjord. Den angrepsrekka til Molde lukter det mål av noe som er bra for vi som sitter på Molde til å score flest mål denne sesongen. FKH scoret 2 mål på to sjanser mot Odd, den effektiviteten varer nok ikke. Yr melder 5 garder og sol i Haugesund, baneforholdene er så som så. Men over 2.5 mål til 2 i odds er et meget fint spill.

Over 2.5 mål  – 2.00 hos Mr. Green

 

Brann – Bodø/Glimt

Brann fikk ikke starte sesongen forrige runde og er nok sultne på å vise publikum på stadion at de er å regne med. Glimt startet friskt hjemme i Bodø og kjørte kampen, men jeg tror de skal få det tøft på stadion. Brann har sett friske ut i sesongoppkjøringen og har fått klarhet rundt Gilli. Brann -1 ligger litt høyt spør du meg.

Brann -1 (Asiatisk Handicap) – 2.55 hos Mr. Green

Rosenborg – Kristiansund

Begge disse lagene skuffet i serieåpningen og ønsker nok å slå tilbake snarest mulig, og spesielt RBK. De må vinne, det er uakseptabelt å tape to kamper på rad. KBK så fryktelig svake ut mot VIF og må klare seg uten Coly og kanskje Stokke. Det er første hjemmekamp på Lerkendal og publikum forventer mål. Jeg har trua på RBK på lørdag og spiller RBK -1.5.

Rosenborg -1.5 (Asiatisk Handicap) – 1.86 hos Mr. Green

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑