Årets lag i Premier League hittil!

Sesongen 2017/18 er ikke langt unna slutten, og vi er inne i en noe kjedelig landslagspause. Derfor har vi oppdatert det vi mener er årets lag hittil i sesongen etter 30 runder spilt. Valgene er basert på statistikker og prestasjoner under årets sesong og satt sammen av vår skribent Anders Muren.

Bli med i vår Facebook-gruppe hvor vi har hyppige konkurranser!
årets lag hittil mars
4-3-3 formasjon

Målvakt: David de Gea (Manchester United)

Den spanske sisteskansen har holdt nullen 15 av 30 kamper for Manchester United. Samtidig har de Gea kun sluppet inn 23 mål, noe som er imponerende med tanke på det lekkede og ustabile forsvaret til de røde djevlene. Har vist seg til å være en matchvinner i flere kamper og selvskreven på dette laget.

Høyreback: César Azpilicueta (Chelsea)

Forsvarsspilleren som har blitt omskolert fra venstreback til høyreback til midtstopper de siste årene. I årets utgave av Azpilicueta har han figurert som en høyre midtstopper i en trebackslinje. Spanjolen har jobben sin med glans og er en av Contes mest betrodde menn. Med ett mål og seks assist så styrker det også han posisjon på årets lag.

Midtstopper: Nicolás Otamendi (Manchester City)

For en viktig spiller Otamendi har vist seg å være for årets mest dominerende lag i Premier League. I en ellers skaderammet forsvarsrekke for de lyseblå fra Manchester har Otamendi vært stabil og ekstremt god. Med fire mål og duellsterke statistikker er Otamendi en av årets forsvarspillere så langt denne sesongen.

Midtstopper: Harry Maguire (Leicester City)

Den andre midtstopperplassen var ikke en lett avgjørelse. Ut fra flere gode forsvarspillere endte vi opp med å velge en spiller som har prestert stabilt for et lag som ikke har levd opp til forventningene. Maguire som er inne i sin debutsesong for Leicester har vist solide takter og blitt ryktet til flere store engelske klubber løpet av denne sesongen. to mål og fire assist er heller ingen dårlig statistikk for en midtstopper.p05cvn6l

Venstreback: Nacho Monreal (Arsenal)

En posisjon hvor det har vært flere gode kandidater. Monreal kaprer plassen grunnet sin lederevne, gode målstatistikk og ikke minst gode prestasjoner på uvant posisjon. En spiller som er skolert fra venstreback til midtstopper og har levert varene for et ujevnt Arsenal i årets sesong av Premier League. Fire mål og to assist fra hans posisjon er gode tall.

Midtbane: Kevin de Bruyne (Manchester City)

Syv mål og fjorten assists. Flere nøkkelpasninger, matchvinnerkamper, prestasjoner i verdensklasse og en vanvittig god dødballfot for å toppe lista. Belgerien med det røde håret har for alvor funnet frem talentet sitt under Pep. Årets utgave av KdB er en av favorittene til å stikke av med ”player of the year 2017/18”.

Midtbane: David Silva (Manchester City)

Spanjolen som rettferdig nok har blitt til en legende i den himmelblå Manchester City trøyen gjennomfører mest trolig sin beste sesong noensinne. Viser til en statistikk som er utrolig sterk. Med åtte mål og ni assist er det liten tvil om at David Silva fortjener en plass på dette laget.David-Silva

Midtbane: Christian Eriksen (Tottenham)

Den danske storspilleren har vist seg å være en av Tottenhams viktigste brikker. Også i år leverer han i nesten hver kamp. Med sin strøkne teknikk og pasningsfot har Eriksen vært høyt oppe på alle offensive statistikker under årets sesong. Solide syv mål og åtte assists gjør også at dansken ligger høyt oppe på den totale målscore statistikken i sesongen 2017/18.

Venstre angriper: Mohamed Salah (Liverpool)

Er jo ikke flere måter å beskrive denne karen på. 28 mål, ni assists og flere vanvittige prestasjoner under årets sesong har gjort Salah til en selvskreven spiller på et hvert eneste lag egypteren kan bli inkludert. Salah er diskuterbart Liverpools viktigste spiller og er uten tvil en av kandidatene til årets spiller 2017/18.

FBL-ENG-PR-LIVERPOOL-WEST HAM
Liverpool’s Egyptian midfielder Mohamed Salah celebrates scoring the team’s second goal during the English Premier League football match between Liverpool and West Ham United at Anfield in Liverpool, north west England on February 24, 2018. / AFP PHOTO / Oli SCARFF / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or ‘live’ services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. /

Høyre angriper: Son Heung-Min (Tottenham)

Spilleren fra Sør-Korea er en av ligaens mest undervurderte spillere. Grunnlaget bak å velge Son på dette laget er på grunn av hans imponerende rekke med gode kamper for Spurs. I hver kamp han har figurert har han imponert. Statistikken hans er også imponerende. Son har nemlig levert tolv mål og fire assist. Hvert av disse målene ligger det også høy klasse over. Son Heung-Min fortjener å bli inkludert på et slikt lag.

Spiss: Harry Kane (Tottenham)

24 mål og to assist for det store VM-håpet for det engelske landslaget er gode tall. Engelskmannen har under hver kamp siden september prestert ekstremt godt. En ting er god statistikk, en annen ting er hans tilstedeværelse for Pochettinos mannskap. Harry Kane er og forblir en av Premier Leagues beste spillere, noe han viser hvert minutt han spiller.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑