Fantasy PL – Blanks og Double GWs

Skrevet av FantasyEspen

Nå nærmer sesongslutten seg med stormskritt, og endelig kan vi begynne å ta i bruk chipsene vi har holdt så lenge på. Flere og flere smeller ut wildcardene sine nå, men hvem bør man egentlig ha med? Jeg har tatt for meg de lagene som er mest spennende fra i dag og ut sesongen.

Manchester United

Defensiv fra den røde delen av Manchester er nesten et must, og man kan fint dobble med både keeper og forsvarer. Manchester United har fine dobble kamper i både runde 34 og runde 37, i tilegg til fine kamper i mellom disse rundene. Fremme på topp er også Lukaku blitt en populær mann igjen, og dette er ikke bare på grunn av et fint program, Lukaku har faktisk 4 målpoeng og 5 bonuspoeng de siste 3 rundene. skysports-romelu-lukaku-premier-league-manchester-united-crystal-palace-jesse_4115520

Leicester

Seriemesteren fra 2015/2016 har det beste kampprogrammet ut sesongen, og har såkalt «grønt» program helt frem til runde 38. Her er det ingen tvil om hvem som er de heteste spillerne, nemlig stjernene fra gullsesongen Riyad Mahrez og Jamie Vardy. Sammen med disse kan en spiller som Maguire legges til, men han blir kanskje i det dyreste laget, og da er klubkaptein Wes Morgan (4.4m) fin verdi. Albrighton kan også være en potensiell billig midtbanespiller å legge til i stallen.

Chelsea

Chelsea er også en av lagene med fint program og dobbelrunde i både runde 34 og 37. Hazard er selvfølgelig den største stjernen og har kanskje størst potensial, men Willian til 7.1m er hvor den store verdien ligger. Brasilianeren er i kanonform, og er etter min mening et must i et wildcard lag. Bakover på banen finner vi Christensen, men han har akkurat pådratt seg en liten skade. Det store spørsmålet er om man skal velge å gå med eller uten Alonso, og her må man nesten se hvor mye penger man har til overs og hvor mye du vil bruke bakover. Personlig mener jeg at han er et veldig bra valg, med fine kamper, stort målpoeng poteniale og gode muligheter for cleansheets.

Arsenal

Arsenal er også blant lagene med fint program, og har også steppet det opp i det siste, både i europa og i ligaen. 3-0 sto det på tavla hjemme mot Watford sist og både Aubameyang og Mkhitaryan noterte seg for mål og assist. Nettopp disse to er etter min mening de to heteste spillerne man kan hente til laget sitt, og jeg mener man minst bør ha en av dem i denne perioden. Arsenal spillere er også fine for de som allerede har brukt Free Hit, med hjemmekamp mot West Ham i runde 35. Spillere som Mustafi og Monreal er også greie valg fremover.Monreal-Arsenal-gossip-782746

Tottenham

Det store spørsmålet her er: Hva skjer med Kane? Rekker han dobbelrunden? De siste rapportene tyder på at han gjør nettop det, og da er bare å rydde plass til den dyreste spilleren på spillet. Son, som kunne ha fått en periode som midtspiss blir kanskje ikke like fristende lenger. Eriksen og Alli blir også kanskje i det dyreste laget. En spiller som Verthongen er fin å sikte seg inn til når runde 37 nærmer seg.

Burnley

Etter 8 kamper uten clean sheet klarte Burnley endelig å holde buret rent igjen. Det betyr 11 nuller sålangt til laget nord for Manchester. Med brukbart program, dobbel i runde 34 og kamp i runde 35 er det flere som inkluderer Burnley-spillere i sitt wildcard. Mee og Tarkowski er mine foretrukkne valg bakover. Gudmundsson og Barnes også greie valg, men Burnley er ikke kjent for å score massevis av mål.

Brighton

Defensivt har Brighton skuffet i det siste, og flere managere har fortsatt fra mareritt fra Lewis Dunk. Faren med Dunk i dobbelrunde 34 er at han har 90 min ekstra på å finne sitt eget nett. Eneste brukbare alternativet jeg ser i dette laget er Glenn Murray, men 6m er kanskje akkurat for mye å betale.

Swansea

Mange trodde, og håpte, at Swansea skulle få to veldig fine hjemmekamper i dobbelrunden i 34. Dette skjedde ikke, og Swansea får heller en brukbar dobbelrunde i runde 37 med Bournemouth borte og Southamtpon hjemme. Swansea har også kamp i runde 35. Potensiele spillere å hente her er Naughton og Fernadndez bak, og Ayew fremme, muligens Andy King til kun 4.2m om han fortsetter å spille.

Jeg har laget et Wildcard draft på min twitterprofil, ta gjerne en titt på dette. Lykke til med sesonginnspurten!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑