Fantasy PL – Anbefalte kjøp og salg i påsken

Skrevet av FantasyEntusiasten

Hva gjør man framover? I disse dager snakkes det og planlegges mye opp mot det som kanskje er sesongens høydepunkt sett med FPL-øyne: Dobbel Gameweeks. Det vil bli GW34 og mest sannsynlig GW37. Det vil også være en amputert GW35 hvor noen lag ikke spiller kamp. Spørsmålet mange stiller er hvordan man skal forberede seg mot denne galskapen. Det mest idelle er nok å bruke Wildcard nå og gjøre seg klar til disse rundene. Hvis du har vært flink å holde på Free Hit er det lurt å bruke den i GW35 for å ha 11 spillere som spiller den runden. Men hvem skal man ha på laget? Her er noen jeg mener man bør ha og noen man bør kvitte seg med:

Disse bør man få inn!

Marcos Alonso (£7.2m): Forsvarsspilleren med mest poeng nå og forrige sesong trenger vel ingen introduksjon. Fine kamper etter Tottenham, som han scorte mot i motsatt oppgjør. Et must-have i dobbel gameweek når han har så stort potensiale.

Pierre Emerick Aubameyang (£10.6m): Arsenal har strålende kampprogram framover med Stoke (H), Southampton (H), Newcastle (B) og West Ham (H) de neste 4 kampene, noe som fort betyr mye mål til Arsenal. Ser også an til å få en fin dobbel gameweek i gw37. Aubameyang ser ut til å ha funnet seg til rette etter å ha levert i 3 av 5 kamper fra start, hvorav de 2 han ikke leverte var mot City og Spurs. Fått 9 poeng to runder på rad og et naturlig bytte for en spiller som Kane eller Aguero. aubameyang-backflip-arsenal

Glenn Murray (£6.0m): Fin billigspiss. Elsker å spille på hjemmebane hvor han står med 7, 12 og 6 poeng på de 3 siste. Nå venter 2 hjemmekamper på rad og gode muligheter for målpoeng. Dobbel gameweek i gw34. Et rimelig alternativ som hjelper deg å få råd til de andre eksklusive spillerne.

Riyad Mahrez (£8.9m): Poengkongen fra Leicesters gullsesong har for alvor funnet seg selv igjen denne sesongen. En spiller i form med sterke 48 poeng på de 6 siste kampene han har startet. ¨Alltid¨ involvert i Leicester sine mål. Leicester har et helt nydelig program inkludert dobbel gameweek og da må Mahrez være med på laget ditt.

Hvem bør man bli kvitt?

Sherdan Shaqiri (£6.4m): Etter å ha blomstret en periode står han nå med 3 kamper uten å ha levert noe som helst. Kampprogrammet ser også stygt ut for Stoke som jeg tror vil rykke ned.

Manchester City- spillere: Spillere som Kevin De Bruyne (£10.4m), Raheem Sterling (£8.6m) og Otamendi (£6.4m) eies av mange. Kanskje sykt å si, men disse må fort vike hvis man skal få kabalen til å gå opp. City har så og si vunnet ligaen og kan begynne å rullere mye på spillere. Møter Everton (B) Man Utd (H) og Spurs (B) i de 3 neste.skysports-kevin-de-bruyne-manchester-city-football_3910300

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑