Oddstips til Eliteserien runde 3

Skrevet av Marius Nyman

God påske! Påska er fin den, men Eliteserien er bedre. Full runde og alle lagene skal forhåpentligvis spille. Det er mange spennende kamper slik jeg ser det, men det er fortsatt tidlig og dermed er innsatsen moderat. Alle lagene skal spille denne mandagen, og vi har funnet frem to spillobjekter vi mener er gode i den tredje runden av Eliteserien!

 

Start – Sandefjord

Det har vært pause og lagene har holdt hjulene i gang. Start vant greit mot Viking og ser solide ut. Det samme kan ikke sies om Sandefjord, i mars har de sluppet inn 11 mål! Og scoret ett. Start så meget bra ut i første runde mot Tromsø da de scoret 4 mål. Kevin Kabran var i topp form. Her må jeg bare ta Start -1 (Asian Handicap) til 2.40. Det frister å gå enda hardere, men det er fortsatt tidlig.

Oddstips: Start -1 (Asian Handicap) – 2.40 hos Mr.Green

l2CowNoKXUGO98c5473bZwH5Ia4Oepb69YxrivNFt9Gg
Start og Floki feirer mål mot Tromsø i første runde.

 

Strømsgodset – Brann

Begge lagene har kun spilt en kamp og dermed er de litt usikre kort. Godset så svake ut defensivt mot Stabæk, men de kan putte ballen i mål mot hvem som helst. Brann under LAN går for poeng i tøffe bortekamper, koste hva det koste vil. Jeg har fulgt Alle kampene til Brann i oppkjøringen og jeg liker det jeg ser. Jeg har trua på en jevn kamp og når +0 ligger til 2.85 er det for god pris.

Brann +0 (Pengene tilbake ved uavgjort) –  3.10 hos Mr.Green

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑