Oddstips: Tromsø v Ranheim

Skrevet av Marius Nyman

Runde 4 i eliteserien sparkes i gang på Intility arena og avsluttes på Åråsen. Rundens tips finner vi derimot på Alfheim stadion hvor Tromsø får besøk av Ranheim.

Tromsø står med null poeng etter to kamper, men så betydelig bedre og friskere ut borte mot Molde forrige runde. Nysigneringen Taylor med en aldri så liten lekkerbisken, men Hussain ble utslagsgivende for vertene. Jeg så absolutt forbedringer hos «gutan» og liker mange av de unge spillerne. Tromsø må begynne å ta poeng nå, og jeg forventer et offensivt Tromsø som vil jage mål og seier. Espejord var i form for u21-gutta, jeg tror vi ser mer av det på Alfheim.

Ranheim hadde det man kaller en pangstart, Løkberg og Paneka-Karlsen med to kasser hver. De kjørte over Stabæk med entusiasme og offensiv fotball. Ranheim har meldt at det er slik de ønsker å framstå og da tar jeg dem på ordet. Jeg liker dette kampbildet og omstendighetene rundt, jeg ser for meg en åpen og gøy kamp med sjanser til begge lagene. Kampen spilles på kunstgress, noe som ikke taler imot en fartsfylt kamp.b7caa39a-12c4-42ba-a38a-26e2d58d4cf9

Ser man på serie og treningskampene til de respektive lagene så er det en del mål. Tromsøs fem siste: Molde – Tromsø 2-1, Start – Tromsø 4-1, Bodø Glimt – Tromsø 4-1,  Tromsø – Rostov 2-2 og VIF – Tromsø 0-3.

Ranheims fem siste: Ranheim – Stabæk 4-1, RBK – Ranheim 2-1, Molde – Ranheim 1-1, Levanger Ranheim 0-3 og KBK – Ranheim 1-1.

Det lukter overspill her og med en så fin odds på over 2.75 mål må den kjøpes. Det er som sagt enda tidlig i sesongen, Ranheim har bare spilt en offisiell kamp og Tromsø to, jeg holder dermed innsatsen moderat.

 

Oddstips: Over 2.75 mål – 2.04 hos Mr Green

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑