4 spillere du MÅ ha i FPL (runde 34)

Dobbelrunde 34 er rett rundt hjørnet, og vår Fantasy-ekspert, FantasyEspen, har sett på 4 spillere du MÅ ha på laget ditt!

Harry Kane

Spillets dyreste spiller, for en grunn. Har en vanvittig høy topp, og kan score hatrick i hvilken som helst kamp. At Kane går til sak får å få målene han mener han fortjener tyder på at han er veldig sulten på mål og toppscorertittelen.harry-kane-b

Romelu Lukaku

Den store belgieren har virkelig finpusset formen inn mot dobbelrunden, og står med 5 målpoeng på siste 5 kamper. Han har fine kamper fremover, 2 dobbelrunder, stort eierskap og er et stort kapteinsmateriale foran runden. marcus-rashford-romelu-lukaku-man-utd_gxa1pkyus943zdklmycaq96h

David De Gea

Sesongens beste keeper, uten tvil. Da er det ingen grunn til å ikke ta han med når han har 2 veldig fine kamper. Har flest clean sheets av samtlige keepere sålangt, og også en av dem med flest saves, blant annet dobbelt så mange som Ederson.0DB3ED9F469E41359A5B290A7344ADB3.ashx

Mohamed Salah

Kommer ikke utenom den store kongen i årets sesong, som nesten har 100 poeng mer enn nr. 2 på lista når det kommer til antall poeng. Bedre kamp i Bournemouth hjemme får man nesten ikke, så her bør man ha forventninger.Dacnp3NWkAMDCqL

Dette er de jeg mener alle burde ha på laget. Selvsagt er det mange som kommer til å gå uten en eller flere av disse, og alt jeg har å si er lykke til bak sofaen, og forsåvidt lykke til med runden! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑