Oddstips: Eliteserien Runde 5

Skrevet av Marius Nyman

Runde 4 var runden der Godset rundspilte VIF, før de selv ble rundspilt av Tromsø. Ranheim fikk juling av Tromsø før de snudde det borte mot Sandefjord. Brann tar poeng på slutten av kamper, kontra å tape poeng på slutten. Rosenborg slo fryktelig tilbake mot Molde som hadde startet forrykende. Odd og Lillestrøm fikk sin første seier for sesongen.

Stabæk – Tromsø

Runde 5 har noen godbiter å by på, oddsmessig er det også litt å hente. Tromsø så veldig gode ut i sine to kamper. Valakari ser ut til å finne fram, Tromsø spiller nydelig fotball for tida. Gjermund Åsen er i form og Espejord scorer mål. Tromsø skal opp mot et Stabæk som enda har til gode å overbevise. Et lag som kan score mange mål, men som også slipper inn mange. De står med to uavgjort og ett tap. Nadderud er ikke like jevn og fin som man ønsker, klarer Tromsø å spille sin fotball borte? Jeg likte det jeg så og når man får hele 2.63 på Tromsø DnB må man ta det.

Oddstips: Tromsø +0 – 2.63 hos Mr Green

Sarpsborg – Brann

Sarpsborg 08 tar imot Brann, to lag som har åpnet veldig bra. Sarpsborg står med to seiere og to uavgjort. Brann står med to seiere og en uavgjort. Dette blir en jevn affære mellom to lag som kommer til å kjempe om medalje. Brann nok en gang for store underdogs spør du meg. Eneste usikkerheten er rundt Skålevik, LAN melder at han blir klar.Bismar Acosta mot kbk 1

Det er stor fare for uavgjort i denne kampen, noe Brann og LAN vil være fornøyd med. Det er størst verdi å sette pengene på Brann eller uavgjort etter min mening.

Oddstips: Brann +0.5 – 1.82 hos Mr Green

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑