Eliteserien Fantasy – Runde 6

Skrevet av Espen Nesse

Som om vi ikke har kost oss lenge nok med dobbeltrunder, så kommer det jaggu enda en! Runde 5 ble vel ca. som forventet, men at Marcus Pedersen skulle smelle inn tre goller mot Odd var noe overraskende. Enga vinner 6-1(!) på Sørlandet, mens Ranheim går inn i dobbeltrunden som nr. 3!

fantasyliga fantasybet ff
Bli med vår Fantasyliga (kun denne helgen) og vinn en ticket til 250 000kr ligaen neste helg. Klikk på bildet for mer info!

FåDetPå

Kan nesten ta å omdøpe spalten til FåDetBort, for her treffer jeg aldri. Rolantsson og Tønne har forsåvidt innfridd i liten grad, men ingen har prestert som en FåDetPå-spiller skal. Har likevel lært at man aldri gir opp, derfor prøver jeg selvsagt på nytt! Rundens FDP er (Ikke overraskende) Vegar Eggen Hedenstad (7.0). Tre målgivende de siste to kampene, slår mange dødballer og er registrert med flere såkalte nøkkelpasninger. Ikke altfor offensiv i banespillet, men her kan det komme målpoeng når som helst.

 

Topp tre anbefalte kjøp.

 

  1. Chidera Ejuke (7.6): Ejuke presterer uansett hvordan Vålerenga presterer. Han er den som virker farligst og er nok den som jevnt over vil fange mest poeng i dette Enga-laget.2173965-45436717-1600-900
  2. Benjamin Stokke (6.8): I skyggen av Bamba for øyeblikket, men Stokke er the main man. KBK er inne i et godt program, og Stokke er i gang etter scoring i cupen.
  3. Thomas Lehne Olsen (7.9): Legger meg langflat. For første gang i år havner et tidligere salgstips på kjøpslista. Olsen scorer på bestilling, og han fungerer optimalt sammen med Knudtzon som også kunne blitt nevnt her. LSK komfortabelt videre med 3-0 over Kløfta og har nå 4 matcher hvor de stiller som favoritter.

 

To anbefalte salg.

 

  1. Håvard Storbæk (6.1): Sandefjord har aldri vært et spennende fantasylag. Det er de heller ikke i år. Grunnen til at man sitter med det er den foregående dobbeltrunden. Nå er det bare å få bort alt sammen. Inkludert Storbæk.
  2. Espen Ruud (5.9): Uansett hvor mange dødballer eller innlegg Ruud slår så er det ikke veldig interessant enda når Odd er såpass svake. Ja de slo Glimt og tok poeng mot RBK, men ingen av disse lagene var i form. 5.9 er for dyrt, kjøp heller Brann-menn!4097635154

 

Topp tre røverkjøp.

 

  1. Jacob Karlstrøm (4.0): Man ser det på han når han kommer inn for Kongshavn, stor motivasjon og iver. Starter med å plukke to baller elegant i lufta, og resten av kampen blir det redning på redning. Kjempeverdi da TIL også har gode kamper i møte. I tillegg skal man få plass til Roseborggutta nå, da passer det å spare litt på keeperplass.
  2. Erling Braut Håland (6.3): Frode Kippe? Hvem er det? Håland er 23 år yngre, men er minst like tøff i duellene som Kippe. Et lokomotiv som braser gjennom alt. BØR få mye spilletid fremover, kan derfor være et virkelig kupp!
  3. Ola Brynhildsen (4.8): Billig midtbanemann som spiller ving i 4-3-3. Nydelig avslutningsteknikk og mottak i scoringen mot TIL. Vil nok fortsette å starte til han presterer dårligere, noe jeg ikke tror han gjør.

 

Tips til runden

Tipsene over er fremtidsrettet, og har ikke altfor stort fokus på denne dobbeltrunden. Må likevel presisere at alt av spillere i Brann sitt forsvar er å anbefale å kjøpe. Det samme gjelder Tønne og Ohi.

Kaptein:

Gilli Rolantsson seiler frem som den aller sterkeste kandidaten. Kristiansen er meldt spilleklar og derfor vil Gilli fortsette på vingen. Ser ingen grunn til at det skal roteres.

Her kunne mange blitt nevnt!

Billig:


Daniel Berntsen (5.0): God start på sesongen. Hjemme mot Sandefjord kan han og Åsen utrette mye.

Diff:

Alexander Søderlund (11.4): Eid av 6% og er Rosenborgs toppspiss.

 

Donk:

Bassel Jradi (9.4): Eid av 20.9%. Ikke komt skikkelig i gang, borte mot FKH kan bli tøft!

 

CS under 4.9:

Jeppe Moe (4.4): Den første matchen mot Brann blir vanskelig, men hjemme mot Start skal det være muligheter for CS.

 

Under lupen:

Kristoffer Barmen (7.5): Stadig involvert i mål. Føler han er litt glemt bort når man ser på Brann som fantasylag. Troa på denne!

Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑